relaxfauteuil halia grey

SKU
10257694

MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof idaho 2804-grey, met zwarte armleuningen en voorzien van kort armkussentje, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en mat zwarte 5-teensvoet (voet B, model TSS2). (hxbxd) 114x064x080 cm | Zithoogte 47 cm, zitdiepte 53 cm.

ook in andere uitvoeringen leverbaar
Vanaf
€ 849,00
  • Gratis interieuradvies van onze specialisten
  • Altijd de nieuwste woon- en slaaptrends
  • CBW erkend
  • Laagste prijs garantie
Meer informatie

Relaxfauteuil Halia is modern vormgegeven met metalen details en een moderne stofkleur. Je hebt bovendien de keuze uit verschillende maten: small, medium of large.

De fauteuils zijn uitgevoerd in frisse moderne kleuren maar er is een keuze uit tal van andere stofsoorten, kleuren en leersoorten. De kwaliteit van de relaxfauteuils Halia is uitermate goed door het gebruik van koudschuim in de zitting in combinatie met een nosagvering.

Daarnaast is er gebruikt gemaakt van vormschuim in de rugleuning wat zorgt voor een optimaal comfort.

Nadat je de maatvoering van de relaxfauteuil hebt bepaalt kies je de gewenste relaxfunctie: standaard wordt model Halia uitgevoerd met een uitstekend gasveermechanisme met een stijlvolle drukknop. Optioneel is het mogelijk de fauteuil uit te voeren met een elektrische bediening door middel van 2 motoren. Dit mechanisme is tevens uit te breiden met een handige accu zodat er geen snoeren aan te pas komen, uitsluitend om de accu zo nu en dan op te laden. Het grote voordeel van een 2 bediening door middel van 2 motoren vormt het individueel bedienen van rugleuning en zitting. Op deze manier heb je veel meer mogelijkheden de ideale relaxpositie te selecteren. Indien je liever een bediening wenst met een handige compacte sta op functie al dan niet in combinatie met een accu is dit uiteraard ook mogelijk.

Om de diverse mogelijkheden te bespreken verwelkomen wij je graag in onze winkel, waar onze verkoopadviseurs je graag helpen met alle kleurstalen om zo een goede keuze in stof en kleur te maken. Tevens kan men je adviseren om leuke kleurcombinaties te maken met andere meubelen uit de IN.HOUSE collectie. Je kunt ook kiezen om de garantie uit te breiden naar maar liefst 5 jaar. Bij deze uitgebreide garantie zijn er diverse aanvullende voorwaarden van kracht waardoor je jarenlang zorgeloos kunt genieten van je nieuwe aankoop. Voldoende gratis impregneermiddel om de stof vlekwerend te behandelen of onderhoudsmiddel voor leder zijn bovendien onderdeel van deze uitgebreide garantie.

Specificaties
Art.nr.
10257694
Korte omschrijving

MEDIUM uitvoering, uitgevoerd in stof idaho 2804-grey, met zwarte armleuningen en voorzien van kort armkussentje, verstelbare rugleuning en voetensteun d.m.v. gasveer, verstelbare hoofdsteun en mat zwarte 5-teensvoet (voet B, model TSS2). (hxbxd) 114x064x080 cm | Zithoogte 47 cm, zitdiepte 53 cm.

Merk
IN.House
Materiaal
Stof
Afmetingen
(hxbxd) 114x064x080 cm | Zithoogte 47 cm, zitdiepte 53 cm.
Deze kollektie is
beschikbaar in beide winkels
Getoonde uitvoering
Relaxfauteuil