Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Steel & Stockings. Wil je liever gelijk naar de collectie van Steel & Stockings? Klik dan hier.

Steel & Stockings staat voor stoer design.... door vrouwen!

Harmonieus, puur en karaktervol met een vleugje vrouwelijkheid is de beste omschrijving van de Nederlandse collectie van bedden van Steel & Stockings. Het stoere en robuuste design wordt in balans gehouden door de vrouwelijke touch.

Alle items zijn ontworpen op Hollandse bodem en ontworpen vanuit een passie voor eenvoud met een rijk karakter. De puurheid van de gebruikte materialen maakt de collecties van Steel & Stockings toepasbaar binnen ieder interieur.

Pure materialen

De bedden bedden van Steel & Stockings zijn uniek; elk ontworpen als een puur, harmonieus en karaktervol concept. De ene keer is dit stoer en robuust, de andere keer juist rustiek of met een vleugje vrouwelijkheid. Alle bedden, waarvan de productie volledig in Nederland plaatsvindt, worden geproduceerd van pure materialen.

De variatie in eiken, berkenplex, rubberwood, betoncircle en gestoffeerde bedden maakt de collectie van Steel & Stockings heel afwisselend en past zo in elk interieur.

Op de slaapafdeling in onze winkel in Sliedrecht vind je diverse ledikanten van Steel & Stockings, waaronder de ledikant en Viggo en Kinks. Beide met een mooie combinatie van hout en staal!

HOUT - Steel & Stockings gebruikt robuust en stoer eiken voor hun bedden. De natuurlijke eigenschappen zoals noesten en scheuren in hout blijven behouden. Dit geeft het hout haar karakteristieke uitstraling.

KLEUR – De prachtige uitstraling van blank eiken zorgt ervoor dat Steel & Stockings het liefst hun bedden het liefst zo naturel mogelijk leveren. Ondanks dat bieden ze toch een exclusieve selectie kleur-waxen aan, welke op basis van lijnolie gemaakt zijn. Dus wil jij kleur dan is dat ook zeker mogelijk.

STAAL – Al het staal dat Steel & Stockings verwerkt in hun producten is blauwstaal, dat voorzien is van een uiterst matte, blanke coating. Op deze manier is de afwerklaag zo onzichtbaar mogelijk. Het staal is gemakkelijk af te nemen met een vochtige doek.

LEDER – Alle kenmerken van leder, zoals brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen, maken het leer uniek. Dit pure karakter is hetgeen waar Steel & Stockings naar streeft.

Naast de ledikanten en nachtkastjes hebben we van dit merk ook andere woonaccessoires, die de echte finishing touch voor jouw slaapkamer zijn.

100% made by women! 100% Dutch!