Inhouse

Inhouse

INHOUSE staat voor eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige meubelen waar je jouw woon- en eetkamer volledig mee kan inrichten.

1-12 van 245
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 245
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

INHOUSE

INHOUSE staat voor eigentijdse, kwalitatief hoogwaardige meubelen voor jouw woon- eetkamer. De collectie van INHOUSE is erg breed opgezet; de complete woonprogramma’s en uitgebreide collectie zitmeubelen in de verschillende woonstijlen modern, landelijk, industrieel en basic zorgen ervoor dat je altijd slaagt.

 

Maatwerk

Het unieke aan de meubels van INHOUSE is dat je veel meubelen naar eigen smaak kunt samenstellen. Dit maatwerk is mogelijk bij veel eettafels, dressoirs, kasten, banken, hoekbanken, eetstoelen en fauteuils. Kies bij de bank de opstelling die het beste past bij jouw woonkamer, bepaal bij de eettafel welke poten het beste matchen bij jouw woonstijl of bepaal, afhankelijk van de hoeveelheid bergruimte, het formaat van je dressoir. INHOUSE maakt het mogelijk.

 

Fauteuils, stoelen en (hoek)banken INHOUSE

Bij alle zitmeubels van INHOUSE heb je de luxe om te kunnen kiezen uit verschillende materiaalsoorten (stof, microvezel, microleder en leder), kleuren en opstellingen. Verder heb je bij diverse (hoek)banken en fauteuils de mogelijkheid om opties toe te voegen om het comfort te verhogen. Denk hierbij aan een verschillende opties qua zitcomfort, een verstelbare hoofdsteun of verschillende relaxfuncties.  

 

Meubel snel in huis

INHOUSE biedt een aantal meubelen als banken, (relax)fauteuils en eettafels aan met de optie ‘Express Delivery’. Bij deze meubels heb je de garantie dat deze meubels binnen 5 werkdagen geleverd worden. Bekijk hier welke meubelen met Express Delivery geleverd kunnen worden.

 

Lees hier meer over het merk op onze merkenpagina van INHOUSE.

 

Bekijk de volledige collectie van INHOUSE in één van onze winkels op de woonboulevard in Sliedrecht en Utrecht.