Kasten

Kasten

Een opgeruimd huis zorgt voor ruimte, rust en overzicht. Kasten zijn het ideale meubelstuk om hier aan bij te dragen. Tegenwoordig zijn kasten in heel veel verschillende woonstijlen te verkrijgen. Dit is fijn, omdat je eenvoudig de kast naar jouw stijl kan kiezen. Zo hebben we dressoirs en opbergkasten voor een landelijk interieur maar ook tv-dressoirs, boekenkast en highboards voor juist een moderne of industriële woonstijl.

1-12 van 410
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 410
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

DESIGN KASTEN

Een opgeruimd huis zorgt voor ruimte, rust en overzicht. Kasten zijn het ideale meubelstuk om hier aan bij te dragen, denk hierbij aan onze praktische opbergkasten. Maar kasten zijn meer, kasten kunnen namelijk ook een pronkstuk in de woonkamer, slaapkamer of hal zijn. Zo hebben wij een diversiteit aan design kasten passend bij elke woonwens. 

Heb je prachtig serviesgoed dat je graag wilt laten zien, kies dan voor een mooie buffetkast. Wil je jouw mooiste verzameling tentoonstellen, doe dat dan in een vitrinekast. Heb je een grote collectie boeken? Zet deze dan in een stoere boekenkast. En wil je een laag opbergmeubel waar de tv gemakkelijk op geplaatst kan worden, heb je de keuze tussen een dressoir of een tv-meubel.

ROBUUST EN INDUSTRIEEL

De stoere en industriële woonstijl zie je in steeds meer woon- en slaapkamers terug komen. Als je op zoek bent naar een kast met een industriële look en je wilt eens wat anders, denk dan niet alleen aan een stoer highboard, maar ook eens aan een wandrek of boekenkast. 

Wil je toch een wat robuuster model? Een echte eyecatcher voor in de woonkamer is een compleet wandmeubel.

VOOR WELKE KAST GA JIJ?

De mogelijkheden zijn eindeloos bij ons. Kasten met lades, deuren, open vakken of een combinatie van dit alles. Kies het model dat het beste past bij hetgeen waar je naar op zoek bent.

Industriële opbergkast

Niet alles hoeft opgeruimd en uit het zicht te staan. Er zijn juist spullen die je onder de aandacht wilt brengen. Een bergkast met open vakken is dan een goede keuze; berg je spullen op in de lades en achter de deurtjes en show je de andere items in de open vakken. 

Design buffetkast

De klassieke buffetkast kennen we allemaal. Tegenwoordig zijn daar ook moderne varianten op. Moderne dressoirs gecombineerd met een opzetkast of een complete servieskast in een strak jasje.

Boekenkast klassiek

We kennen allemaal de klassieke boekenkast, vol met een kakofonie aan boeken. Om rust te creëren in je boekenkast kan je de boeken sorteren op kleur of op grootte. Wil je een meer moderne variant, plaats dan naast je boeken ook hippe accessoires in je kast.