Dressoir

Dressoir

Op zoek naar een laag meubel waar je heel veel in op kunt bergen, denk dan eens aan een dressoir. Het fijne aan een dressoir is dat je hem kan aankleden met verschillende woonaccessoires. Dit zorgt voor een gezellige sfeer in huis.

1-12 van 91
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 91
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WANNEER KIES JE VOOR EEN DRESSOIR?

Een dressoir is veelzijdig in te zetten en dat maakt het ook zo’n fijn meubel. Gebruik hem als opbergruimte voor spullen die je niet open en bloot in de woonkamer wilt leggen, als tv-dressoir of juist als ruimte verdeler tegen de achterkant van de bank.

Is je woonkamer wat kleiner en wil je niet dat een dressoir heel je kamer vult? Dat is geen probleem, de breedte maten variëren tussen de 140 cm en 240 cm.

VOOR WELKE WOONSTIJL KIES JE?

Bij Hartog Wonen bieden we een ruime keuze aan verschillende dressoirs. Naast de diverse stijlen zoals industrieel en modern, bieden we ook veel keuzeopties in materialen en kleuren. We hebben dressoirs in allerlei kleuren: zwart, wit en grijs, maar ook in veel houtsoorten als eikenhout, kikarhout, mangohout en tramwood. Door dit grote aanbod is er bijna altijd wel een dressoir welke in jouw stijl past! Een dressoir met een combinatie van hout en metaal past goed in een industrieel interieur. Een wit dressoir met metalen afwerking schittert juist meer in een landelijke sfeer.