2-zitsbank

2-zitsbank

Heb je een wat kleinere woonkamer, maar wil je toch graag een stijlvolle bank? Bekijk dan ons assortiment 2-zitsbanken hieronder. Een tweezitsbank kan meestal naar persoonlijke wensen samengesteld worden, je kunt dan zelf de vulling, bekleding en kleur kiezen. Een 2-zitsbank kan natuurlijk ook heel goed gecombineerd worden met een 3-zitsbank wanneer je over meer ruimte beschikt.

9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
9 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

TWEEZITSBANK DESIGN

Allereerst is jouw smaak belangrijk, maar kijk ook goed naar de ruimte waarin je de bank wilt plaatsen. Elke bank is verkrijgbaar in diverse opstellingen en maten. Heb je niet zo’n grote ruimte dan is een kleine tweezitsbank ideaal. Om je zithoek compleet te maken is een fauteuil een perfecte combinatie met een 2 zitsbank. Heb je wat meer ruimte, kies dan voor meerdere bankstellen of een hoekbank. Spreekt het design je aan, vraag dan naar de mogelijkheden. Onze verkoopadviseurs voorzien je graag van persoonlijk advies, zodat de bank optimaal tot zijn recht komt in je woonkamer.

WELKE WOONSTIJL?

Om rust in het interieur te krijgen, is het goed om meubelen te kiezen die bij elkaar passen. In het interieur zijn er diverse woonstijlen:

  • basic
  • modern
  • industrieel
  • landelijk & romantisch
  • stijlvol & klassiek

 

Moderne 2 zitsbank

Spreken strakke lijnen je aan, ga dan voor een modern vormgegeven tweezitsbank. Banken met een eigentijdse uitstraling passen goed binnen deze stijl. Heb je een kleine ruimte waar je de bank wilt plaatsen? Kies dan een variant met een (design) pootje. De vloer is dan nog zichtbaar, wat ruimtelijker oogt en de bank lijkt dan minder massief. 

2 zitsbank landelijk

Een stoffen bank past goed bij een landelijke stijl door het warme karakter dat stof uit straalt. Veelal worden de banken uitgevoerd in natuurlijke en aardse tinten.

Toch meer interesse in kleur in huis. De veelzijdigheid aan materiaalsoorten bij Hartog Wonen is zeer ruim. Zie je in de showroom een tweezitsbank in leder, vraag dan naar de stofmogelijkheden of andersom. Een ruim budget of toch liever een 2 zitsbank die goedkoop is, voor elk budget is een bijpassende stof of leersoort.

2 ZITSBANK RICHMOND INTERIORS

De banken van Richmond Interiors staan voor comfort en een chique uitstraling. Het heerlijke zitcomfort zorgt dat je na een dag hard werken heerlijk tot rust komt. De stoffen banken zijn verkrijgbaar in diverse kleuren.