Bedden

Bedden

De keuze aan slaapsystemen is bij Hartog Wonen zeer uitgebreid. De slaapspecialisten van Hartog Wonen staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de keuze die het beste bij jou past.

1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

De keuze aan ledikanten bij Hartog Wonen is reuze, wij verkopen merken zoals Auping, Steel & Stockings maar ook onze eigen HW slaapcollectie. Deze ledikanten zijn in verschillende formaten leverbaar en helemaal naar eigen wens aan te passen, zo vind je altijd een ledikant dat bij je past.

BEDDENSPECIALIST

De keuze aan slaapsystemen is bij Hartog Wonen zeer uitgebreid. Natuurlijk spelen smaak en ervaring een belangrijke rol, maar er zijn nog veel meer factoren die cruciaal zijn in het keuzeproces voor een slaapsysteem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan lengte, gewicht, slaaphouding, jouw voorkeur voor hard of zacht comfort en de warmte- en vochthuishouding van het systeem. De slaapspecialisten van Hartog Wonen staan voor je klaar om je te begeleiden bij het maken van de keuze die het beste bij jou past.

MODERNE BEDDEN

Welk bed past het best bij jou? Wij helpen je graag bij het kopen van je bed. De eerste vraag is makkelijk: zoek je een 1-persoons- of een 2-persoonsbed? Of een slaapbank of logeerbed? Voor de luxe slapers hebben we prachtige boxsprings. Bij Hartog Wonen vind je bedden in vele varianten bedden: natuurlijk hebben we eenpersoonsbedden en tweepersoonsbedden, maar een twijfelaar kan ook. Er kan verder gekozen worden tussen vlakke bedden en elektrische verstelbare bedden, losse bedbodems en ledikanten inclusief matras en bedbodem. Welke wensen je ook hebt; Hartog Wonen biedt een uitgebreide collectie kwaliteitsbedden met een optimale prijs-kwaliteitverhouding.

LUXE BEDDEN

De bedden zorgen er niet alleen voor dat je elke nieuwe dag vol energie begint, ze leveren ook graag een bijdrage aan een luxe uitstraling in de slaapkamer. In de collectie zijn er verschillende slaapsystemen. De verschillende varianten zijn zelf samen te stellen tot het perfecte bed. 

De beddencollectie van Hartog Wonen is uitsluitend te bezichtigen in de winkel in Sliedrecht.