Stressless

Stressless

Bij Stressless zijn ze meesters op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam. Met hun grondige kennis van comfort en bewegingswetenschappen staan zij voor meubelen die je een ongeëvenaarde zitbeleving bieden.

1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

Stressless

Stressless staat voor ultiem relaxen. Ze zijn meesters op het gebied van comfort voor het menselijk lichaam. Stressless heeft zowel klassieke als moderne fauteuils in hun collectie. Beide stijlen hebben zo hun eigen charmes. De klassieke fauteuils geven een warme uitstraling aan je interieur en de moderne fauteuils hebben een vernieuwd design.

 

Fauteuil met relaxfunctie

De relaxfauteuils van Stressless zorgen voor goede ondersteuning, individueel comfort, functionaliteit, verstelbare functies en veelzijdige mogelijkheden. Zo heb je keuze uit verschillende soorten onderstellen. Denk bijvoorbeeld aan: Signature en Cross. Daarnaast kun je kiezen voor extra opties als een comfortabele hoofdsteun of een bijpassende hocker / voetenbank. Verder heb je bij de bekleding van je fauteuil keuze tussen een warme stof of een soepel leder in allerlei kleuren.  

 

Zo zijn alle fauteuils van Stressless zijn naar jouw eigen smaak samen te stellen. Op deze manier zorgt Stressless ervoor dat voor jou alles in het teken staat van volop relaxen en comfort.

 

Wil je meer weten over het merk Stressless? Bekijk dan hier onze merkenpagina van Stressless.

 

Bekijk de collectie van Stressless in de showroom van Hartog Wonen in Sliedrecht.