Ladekasten

Ladekasten

Een ladekast oftewel commode is erg handig in je slaapkamer en biedt nog meer ruimte om spullen of kleding in op te bergen. Daarbij is er nog de keuze om voor een smalle ladekast te gaan of voor een wat bredere. De keuze zal voornamelijk bepaald worden door de ruimte die er beschikbaar is in de slaapkamer.
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
2 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LADEKAST VOOR DE SLAAPKAMER

Een ladekast, of zoals ze vroeger zeiden een commode, is een handige opbergmeubel voor in de slaapkamer. Het is de perfecte meubel voor bepaalde kledingstukken, zoals sokken en ondergoed, maar denk ook eens aan je bedtextiel of aan broeken, truien en t-shirts die gemakkelijk opgevouwen kunnen worden. Zo hoef je er niet lang naar te zoeken en kan je ‘s ochtends heel wat tijd besparen.

Voor de wat kleinere slaapkamers kan je ook kiezen voor een klein ladeblok, die eventueel ook als nachtkastje kan dienen. Heb je wat meer ruimte kies dan voor een wat grotere commode waar je gemakkelijk je bedtextiel of truien in kan leggen. Kort gezegd, een ladekast is erg praktisch en functioneel.

Kan je geen keuze maken en heb je advies nodig? Kom naar de showroom van Hartog Wonen in Sliedrecht en laat je inspireren en informeren door onze verkoopadviseurs.