Klokken

Klokken

Helemaal bij de tijd met onze handige en stoere (wand) klokken! Naast dat je de tijd aan de muur hebt, zijn onze klokken ook nog eens erg stijlvol. Combineer ze met andere accessoires in je interieur en maak je woon- of slaapkamer compleet.

1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

WANDKLOKKEN

Op zoek naar een moderne wandklok die je woon- of slaapkamer compleet maakt? Een klok is veel meer dan alleen een object waar de tijd op aangegeven wordt. Het is een echte eyecatcher in huis en geeft een huiselijke sfeer. Wij beschikken over verschillende wand- en staande klokken in diverse stijlen en kleuren. Ga je voor een klok in de woonkamer of gang? Kies dan bijvoorbeeld voor een grote wandklok met een industriële look. Wil je een klok in de keuken, kan je voor een digitaal model gaan.

TAFELKLOKKEN

Met een tafelklok heb je de tijd altijd bij de hand. Tafelklokken zijn er tegenwoordig in veel verschillende moderne stijlen, net als de wandklokken. Vaak worden er in één stijl zowel tafelklokken als wandklokken geleverd. Dit betekent dat de kleur en stijl overeenkomen, wat combineren extra makkelijk maakt!