Woonstijlen

Woonstijlen bij Hartog Wonen

Een woonstijl is persoonlijk en vormt de basis van jouw interieur. De één houdt van een stoere en industriële look, terwijl de ander juist meer een romantische of juist klassieke uitstraling wilt. Het kleurgebruik loopt ook uitéén. Waar sommige mensen houden van veel kleur, hebben anderen liever zoveel mogelijk wit in het interieur. Vaak is het moeilijk om jouw woonstijl te bepalen en toe te passen, omdat een mix van verschillende stijlen ook kan. Wat je smaak ook is, één ding hebben we wel gemeen: we willen ons thuis voelen in ons eigen huis! Thuis moet een plek zijn waar je je zelf kan zijn en je op jouw gemak voelt. Dit bereik je alleen door deze plek aan te passen aan jouw smaak en levensstijl.  

Bij Hartog Wonen onderscheiden we vijf verschillende woonstijlen: industrieel, modern, basic, klassiek en landelijk. Misschien zeggen deze termen je niet zoveel, daarom hebben we per woonstijl een overzicht gemaakt. Hierdoor kom je er al snel achter welke stijl bij je past. Uiteraard is het ook mogelijk om verschillende woonstijlen te combineren. Onze verkoopadviseurs kunnen je begeleiden bij het afstemmen van jouw wensen en bijpassende woonstijl en meubelen.

Ontdek jouw woonstijl

Wij hebben passende meubelen voor iedere woonstijl. Deze meubelen kun je op onze website bekijken, maar je kunt uiteraard ook langskomen in onze verzorgde en afgestylde showroom. Dan kun je niet alleen zien hoe de meubelen eruit zien, maar je kunt ze ook uittesten onder het genot van een kopje koffie of thee.

Klik op een van de afbeeldingen hieronder om meer te weten te komen over de verschillende woonstijlen. Zo ontdek je welke woonstijl het best bij je past en hoe je deze woonstijl toe kunt passen in jouw interieur!