Kasten

Kasten

Op deze pagina vind je een kleine greep uit het uitgebreide assortiment Slaapkamerkasten dat wij bieden. Kom naar de winkel om alle mogelijkheden op het gebied van kasten te ervaren en stel bij ons jouw droomkast volledig naar eigen wens samen.

1-12 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 23
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

KLEDINGKASTEN OP MAAT

Bij Hartog Wonen in Sliedrecht hebben we een ruim assortiment aan kasten. Jouw kleding en spullen verdienen een mooie en fijne opbergplaats. Veel van onze kasten zijn naar wens aan te passen. Stel samen met onze slaapexperts de kast samen en ontwerp zo de kledingkast jouw dromen.

SOORTEN KLEDINGENKASTEN

Bij ons heb je keuze uit zowel zweefdeurkasten als draaideurkasten of zelfs een combinatie hiervan. Ook kun je optioneel kiezen voor één of meerdere spiegeldeuren. Erg handig want hierdoor hoef je geen losse spiegel aan te schaffen en kun je meteen zien hoe een kledingstuk je staat. Onze kledingkasten bieden oneindig veel mogelijkheden aan functies: verlichting, inrichtingen, afmetingen, kleuren en materialen. Kies hier de elementen die passen bij jouw persoonlijke wensen en creëer zo jouw kledingkast op maat. 

NACHTKASTJE

Dankzij ons ruime assortiment aan nachtkastjes vind je altijd wel een nachtkastje dat bij je past, van klassiek tot design. Onze nachtkastjes zijn verkrijgbaar met 1 of meerdere laden of juist geen laden en in verschillende kleuren. Ga jij voor een houten nachtkastje of een witte of zwarte variant? Of ga je juist voor een bijzonder kastje, zoals een houten nachtkastje dat aan de rand van je ledikant bevestigd kan worden waardoor je een zwevend nachtkasje hebt. Dit ziet er erg mooi en strak uit.

LADEKAST

Een ladekast oftewel commode is erg handig in je slaapkamer en biedt nog meer ruimte om spullen of kleding in op te bergen. Onze commodes hebben deurtjes en/of lades of een combinatie hiervan zodat je verschillende soorten spullen kwijt kan. De ladekasten zijn beschikbaar in verschillende formaten en kleuren. Onze slaapadviseurs vertellen je graag meer over onze kasten en helpen je graag met het maken van een passende keuze.