Spiraalbodem

Spiraalbodem

Een spiraalbodem biedt ondersteuning en comfort tijdens de nachtrust. Optioneel kun je deze bedbodems koppelen aan je slimme apparaten, maar ook een antisnurk- en wekkerfunctie behoren tot de opties.
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Slecht slapen is voorbij! De spiraalbodem is een comfortabele bedbodem die veel ondersteuning biedt tijdens je nachtrust. Tevens zijn deze bedbodems ook met 'smartfuncties' verkrijgbaar, je geniet dan van een antisnurkfunctie en het kunnen zetten van wekkers. Ook kun je deze slimme bedbodems verbinden met je favoriete apparaten in huis. Zo kun je bijvoorbeeld wakker worden met fijne ochtendgeluiden uit je slimme speaker terwijl je gordijnen automatisch opengaan en je spiraalbodem je helpt met opstaan door het ruggedeelte omhoog te zetten. De spiraalbodems zijn geschikt voor alle gangbare matrassen en bedden.

SOORTEN SPIRAALBODEMS
Er zijn vijf verschillende soorten spiraalbodems, namelijk vlakke, handverstelbare, elektrisch 1-motorig, elektrisch 2-motorig en elektrisch 3-motorig. Zo vind je altijd de juiste bedbodem die bij jou past.

COMFORTZONES
Naast de comfortzones rug, knie en voeteneinde, beschikt het 3-motorige model ook over de zone hoofdeind, zodat de nekspieren ook ontlast worden.

ONDERSTEUNING
Dankzij de dwarsgespannen spiraal beschikken deze spiraalbodems over 10.000 ondersteuningspunten. Je gewicht wordt op deze manier over de gehele bedbodem verdeeld, zodat je van een ontspannen nachtrust kunt genieten. De spiralen zijn dubbel geweven en gespannen voor een sterk geheel en optimale ondersteuning.

VENTILATIE
Een spiraalbodem bestaat uit gevlochten staal, waardoor deze een fijne en open structuur heeft. Doordat deze bodem voor 80% open is kan het matras extra goed ventileren.

Kom eens langs bij Hartog Wonen in Sliedrecht en maak kennis met deze bijzondere bedbodems. Onze slaapspecialisten vertellen en adviseren je graag, zodat jij thuis kunt genieten van een perfecte nachtrust.