Loveseat

Loveseat

Verliefd? Dan wil je natuurlijk zo dicht mogelijk bij je geliefde zitten. De loveseat is daar de aangewezen fauteuil voor. Zitmeubelen worden vaak in een serie geleverd, wat ervoor zorgt dat een loveseat bijvoorbeeld makkelijk met een bank gecombineerd kan worden. Zo maak je van je woonkamer één geheel!

5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
5 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

LOVESEAT

De loveseat is dé fauteuil waarin je gezellig knus met zijn tweeën kunt zitten. Ook als je alleen bent, is een loveseat ideaal. Je hebt alle ruimte om in een uiterst relaxte houding een film te kijken, een boek of tijdschrift te lezen of gewoon heerlijk uit te rusten.

LOVESEAT KOPEN

Een loveseat, ook wel 1,5 zitsbank genoemd, is een ruime fauteuil die goed gecombineerd kan worden met een losse zitbank. Zeker in een kleine ruimte biedt de loveseat de juiste oplossing; wanneer je geen ruimte hebt voor een 2 zitsbank, maar wel de twee zitplaatsen wilt hebben, biedt de loveseat uitkomst. Door zijn ruime vorm kan de loveseat in een grote ruimte juist de perfecte aanvulling zijn bij een grote hoekbank.

Op zoek naar een aanbieding? Kijk dan eens voor een goedkope loveseat bij onze sale. Hier vind je showroommodellen voor aantrekkelijke prijzen.

VERSCHILLENDE STIJLEN

Loveseat design

Bij Hartog Wonen vind je loveseats in alle stijlen, vormen en kleuren. Er is altijd wel een model met een design dat jou aanspreekt.

Landelijke loveseat

Romantiek ten top! Warmte en knusheid zijn de kernwoorden die zowel de loveseat als de landelijke woonstijl omschrijven. Een perfecte combinatie dus!

Met zijn geweldige zitcomfort en robuuste uitstraling is loveseat Domenia een heerlijke stoel om in je eentje in te relaxen of om samen een mooie film te kijken. Door de ambachtelijke stiknaden in de kleur beige past deze stoel goed in een landelijk interieur.

Moderne loveseat

Ondanks het romantische karakter van de loveseat misstaat deze absoluut niet in een modern interieur. Zo hebben ze model Carolina modern vormgeven. De stoere smalle pootjes zorgen voor een ruimtelijk effect en laten de fauteuil smaller lijken.

Kom eens een kijkje nemen in onze winkels en ervaar ons ruimte aanbod in zitmeubelen.