Vloerkleden

Vloerkleden

Vloekleden zorgen voor sfeer en gezelligheid in huis. Heb je het gevoel dat je iets mist in de woonkamer, een soort finishing touch? Kijk eens naar ons aanbod vloerkleden, zij kunnen het verschil maken! Wat is er lekkerder dan een hoogpolig zacht vloerkleed onder je voeten terwijl je tv aan het kijken bent?

1-12 van 58
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 58
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

VLOERKLEED KOPEN?

Vloerkleden kunnen meubels in een kleinere woonkamer samenbrengen, waardoor de kamer groter lijkt. In een grotere woonkamer kunnen vloerkleden juist weer galm dempend werken. Het kan een kamer net die warme look geven waardoor er meer sfeer en gezelligheid is. Naast sfeerbepalend kunnen vloerkleden ook erg praktisch zijn, zo zijn zachte vloerkleden een ideaal speeloppervlakte voor kinderen in allerlei leeftijden

VLOERKLEED ONDER DE BANK OF EETTAFEL?

Bij Hartog Wonen hebben we een groot assortiment aan vloerkleden, dit betekent dat er veel keuzemogelijkheden zijn in kleur, maat, stijl, merk en prijs. Bekijk eerst in welke ruimte je een vloerkleed wilt leggen en wat het doel is van het kleed. Daarna is het van belang te weten welke maten en vorm het vloerkleed ongeveer moet hebben. Zo staat een rond vloerkleed erg leuk onder een fauteuil. Wil je een vloerkleed onder de salontafel voor de bank? Zorg dan dat het vloerkleed net een stukje onder de bank eindigt, waardoor je voeten lekker warm blijven bij het zitten. Of wil je juist een kleed onder de eettafel? Dit kan ook prima, maar kijk dan wel of de stoelen er ook op passen! Zo zie je dat je best wel op bepaalde dingen moet letten bij het aanschaffen van een vloerkleed. Kom je er nou zelf niet uit? Kom naar onze Hartog Wonen winkels in Sliedrecht en Utrecht en vraag om advies!