Avek: Een Nederlandse kwaliteitsnaam in slaapcomfort

Maak kennis met en lees hieronder alles over het merk Avek. Wil je liever gelijk naar ons assortiment van Avek? Klik dan hier.

Avek, een gerenommeerd Nederlands merk, staat synoniem voor hoogwaardige slaapproducten en vakmanschap. Met een rijke geschiedenis die teruggaat tot 1927, heeft Avek een sterke reputatie opgebouwd op het gebied van boxsprings, bedden en matrassen. De naam Avek komt van 'AVéK', wat staat voor Arbeid, Vlijt en Kwaliteit, principes die nog steeds het hart van het merk vormen.

Afspraak

Bezoek de showroom van Hartog Wonen en kom proef liggen op de boxsprings en matrassen van Avek. Wil jij weten welke Avek boxspring of Avek matras geschikt is voor jou? Maak dan nu een afspraak. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies

Geschiedenis van Avek

Het verhaal van Avek begon bij de oprichting door grootvader Roelf Kok in 1927 in Surhuisterveen, Friesland. Destijds begon het bedrijf als een kleine meubelmakerij, maar al snel evolueerde het tot een gespecialiseerde fabrikant van bedden en matrassen. In de loop der jaren heeft Avek zijn productieproces gemoderniseerd en zijn assortiment uitgebreid, maar de toewijding aan vakmanschap en kwaliteit is altijd constant gebleven.

Vakmanschap en innovatie

Een van de kernprincipes van Avek is vakmanschap. Elke boxspring, bed en matras wordt met de hand vervaardigd door hoogopgeleide ambachtslieden, die de fijne kneepjes van het vak beheersen. Het gebruik van hoogwaardige materialen, zoals pocketveren en natuurlijke vezels, garandeert niet alleen duurzaamheid, maar ook een optimale ondersteuning en comfort.

Daarnaast is Avek voortdurend bezig met innovatie. Het merk investeert in onderzoek en ontwikkeling om de nieuwste technologieën en materialen te integreren in zijn producten. Dit streven naar innovatie heeft geleid tot baanbrekende ontwerpen en gepatenteerde systemen die de slaapervaring verder verbeteren.

Avek boxsprings: luxe en comfort

Een van de vlaggenschipproducten van Avek zijn de boxsprings. Met hun elegante ontwerpen en ongeëvenaard comfort bieden Avek boxsprings een luxueuze slaapervaring. Elk aspect, van de vering tot de bekleding, wordt zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de hoogste normen van comfort en duurzaamheid.

De boxsprings van Avek zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en configuraties om aan de individuele behoeften en voorkeuren van klanten te voldoen. Of het nu gaat om een verstelbaar bedframe of een extra dikke topper voor meer zachtheid, Avek biedt een scala aan opties om aan verschillende slaapbehoeften te voldoen.

Avek matrassen: ondersteuning op maat

Naast boxsprings staat Avek bekend om zijn uitstekende matrassen. Of het nu gaat om pocketveren, latex of traagschuim, Avek matrassen bieden een gepersonaliseerde ondersteuning die is afgestemd op de individuele lichaamsbouw en slaaphouding van de gebruiker.

Elk Avek matras wordt met zorg vervaardigd met behulp van geavanceerde productietechnieken en hoogwaardige materialen. Het resultaat is een matras dat niet alleen comfortabel is, maar ook de juiste ondersteuning biedt voor een gezonde en herstellende slaap.

Duurzaamheid en milieubewustzijn

Naast het leveren van hoogwaardige slaapproducten, hecht Avek ook veel belang aan duurzaamheid en milieubewustzijn. Het merk streeft ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren door gebruik te maken van hernieuwbare materialen en energie-efficiënte productieprocessen.

Bovendien zet Avek zich in voor maatschappelijk verantwoord ondernemen door lokale gemeenschappen te ondersteunen en een eerlijke en veilige werkomgeving te bieden voor zijn medewerkers. Deze toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid vormt een integraal onderdeel van de bedrijfscultuur van Avek.

Optimaal slaapcomfort

In een wereld waar stress en hectiek vaak de boventoon voeren, is een goede nachtrust van onschatbare waarde. Met Avek ben je verzekerd van een uitstekende slaapervaring, waarbij comfort, kwaliteit en duurzaamheid hand in hand gaan. Of het nu gaat om een boxspring of een matras, Avek biedt producten die zijn ontworpen om je te helpen de perfecte nachtrust te bereiken. Met zijn rijke geschiedenis, vakmanschap en toewijding aan innovatie blijft Avek een icoon van slaapcomfort, niet alleen in Nederland, maar over de hele wereld.