Slaapadvies bij Hartog Wonen

Slaapadvies bij Hartog Wonen in Sliedrecht

 

SLAAPADVIES

Onze slaapexperts staan voor je klaar om jouw vragen op het gebied van slapen te beantwoorden of je te voorzien van een persoonlijk slaapadvies.

Heb je een mooi bed gezien en wil je weten in welke kleuren deze verkrijgbaar is? Ben je op zoek naar een nieuw matras en wil je weten welke het beste bij jouw lichaam past? Ben je op zoek naar een specifiek dekbed? Wil je weten welke mogelijkheden er allemaal zijn bij de kledingkast van je dromen? Of ben je op zoek naar een compleet nieuwe slaapkamer en kan je wel wat advies gebruiken? Kies dan voor een adviesgesprek met één van onze slaapexperts.

De ruime keuze van onder andere boxspring combinaties, topmatrassen, matrassen, bedbodems en kussens is natuurlijk heel prettig. Zo kan een ieder juist datgene vinden dat het beste past bij de slaapwensen. Maar de ruime keuze maakt het niet altijd makkelijk. Onze slaapexperts staan voor je klaar om je te voorzien van een persoonlijk advies.

ACTIE GRATIS HOOFDKUSSEN

Profiteer van onze tijdelijke actie! Maak een afspraak met één van onze slaapexperts voor een gratis slaapadvies en ontvang een Silvana Comfort hoofdkussen t.w.v. € 79,95 cadeau bij aankoop van jouw nieuwe bed, boxspring, matras of kledingkast.*

Voorwaarden:

  • Deze actie loopt van 18 april t/m 31 mei 2024. Binnen deze actieperiode dient de afspraak gemaakt te zijn om in aanmerking te komen. De afspraak zelf mag na 31 mei plaatsvinden.
  • De actie is van toepassing bij een minimale besteding van € 1.295,- aan artikelen uit onze slaapcollectie.
  • Alle producten uit onze slaapcollectie doen mee aan deze actie.
  • De actie is niet inwisselbaar tegen contant geld.
  • Niet geldig in combinatie met andere acties.
  • Onder voorbehoud van wijzigingen.

 

MAAK EEN AFSPRAAK

We zien je graag in onze winkel in Sliedrecht. Kies hieronder een datum en tijdstip dat jou uit komt en vertel in het kort waar je naar op zoek bent.  Tot dan!