Sierkussens

Sierkussens

Kussens zijn van die accessoires die je interieur echt af kunnen maken. Kleed je bank of bed aan met mooie bijpassende sierkussens. Zo creëer je warmte en gezelligheid! Kies voor effen, een leuk printje of juist een heerlijk fluffly kussen.

1-12 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 82
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SIERKUSSENS VOOR OP DE BANK

Sierkussens zijn van die accessoires die je interieur af kunnen maken en waar je jouw persoonlijkheid in kwijt kan. Ze zijn er in ontzettend veel kleuren, prints en vormen en geven warmte, sfeer en gezelligheid. Voeg ze toe aan je bank in de woonkamer, je bed in de slaapkamer of leg ze op het tafeltje in de gang.

Hartog Wonen heeft een groot assortiment aan sierkussens in veel verschillende kleuren, soorten, printjes en maten. Van een effen wit kussen tot een groen sierkussen met in een ronde vormen of met klosjes of een kleurrijk kussen met een hippe print, er is altijd wel een kussen dat past bij jouw stijl.

Naast de gebruikelijke vierkante kussens zijn er ook langwerpige en ronde sierkussens. Wij bieden deze vaak aan in dezelfde patronen en kleuren, waardoor het combineren erg makkelijk wordt. Zo kan je de sfeer creëren die je wilt!