Assortiment

Bij Hartog Wonen verkopen we een groot en gevarieerd aantal woonmerken. Bekende en inspirerende meubelmerken die we met zorg voor jou hebben geselecteerd op kwaliteit, onderscheidend vermogen en stijl.

1-12 van 2202
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 2202
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ALLE WOONMERKEN ONDER ÉÉN DAK BIJ HARTOG WONEN

Laat je verrassen door ons assortiment dat voorzien is van de nieuwste collecties volgens de laatste trends. Door ons complete en diverse aanbod vind je bij ons altijd wel een woonmerk dat aan sluit bij jouw wensen.

ONZE WOONMERKEN

Al onze verkrijgbare meubelmerken staan bekend om hun kwaliteit. Naast de Hartog meubelen zijn onder andere de grote bekende woonmerken INHOUSE, Henders & Hazel, XOOON en Stressless te vinden in onze winkels. In de collecties van deze merken vind je banken, fauteuils, eetkamerstoelen, tafels en kasten.

XOOON bank

Het assortiment banken van XOOON is zeer uitgebreid en divers. Binnen de collectie is er een groot aantal design banken te vinden. Als je van een moderne inrichting houdt, moet je zeker even een kijkje nemen bij de XOOON hoekbanken en banken.

INHOUSE meubelen

De meubelen van INHOUSE kenmerken zich door hun eigenwijze en kwalitatief hoogwaardige karakter. Of je nu houdt van een klassiek, modern of stoer interieur, de collectie is zo breed opgezet zodat je altijd kunt slagen. Neem onder andere eens een kijkje bij de INHOUSE banken, tafels en kasten.

Stressless relaxfauteuils

Op zoek naar ultiem comfort? Kom dan zeker eens een kijkje nemen bij ons zeer ruime aanbod relaxfauteuils van Stressless bij Hartog Wonen Sliedrecht. De fauteuils van Stressless zijn zo ontworpen dat ze jouw lichaam het toppunt van comfort en de ultieme ondersteuning bieden terwijl je rechtop of achterover zit.

 

Naast deze drie bekende woonmerken bieden we nog veel meer meubelmerken. Neem ons complete aanbod woonmerken door en vind het merk dat bij jou past!