Woonaccessoires

Woon­accessoires

Je huis aankleden doe je met mooie woonaccessoires. Deze items zijn bepalend voor de sfeer in je interieur; ze maken van je huis een thuis!

1-12 van 1555
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 1555
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

MAAK EEN MOOIE MIX: GROTE HANGLAMPEN, TRENDY VLOERKLEED, STOERE SPIEGEL EN HIPPE WOONDECORATIE

Je geeft de woon- of slaapkamer, hal of andere ruimte gemakkelijk een andere look door nieuwe woonaccessoires te plaatsen. De collectie woonaccessoires wisselt regelmatig, zo kan je jouw huis gemakkelijk aanpassen naar elk seizoen. Wil je kleine veranderingen, denk dan aan nieuwe sierkussens, andere vaasjes, diverse fotolijstjes en gekleurde kaarsen. Wil je wat meer verandering, kies dan een modern vloerkleed, een klassieke hanglamp of een opvallende spiegel. Woonaccessoires zijn een weerspiegeling van jouw smaak en persoonlijkheid.

COMBINEER STOERE WANDDECORATIE MET LANDELIJKE WOONDECORATIE

Er zijn woonaccessoires in overvloed. Hoe kies je nu de juiste decoratie? Je kan ervoor kiezen om verschillende accessoires in dezelfde kleur op elkaar af te stemmen. Voor een meer speels effect is het juist ook leuk om verschillende stijlen te combineren. Hang verschillende fotolijstjes in diverse stijlen, zoals een landelijke houten variant samen met één met een klassieke krul in een groepje bij elkaar aan de wand. Of zet vaasjes en flesjes klein en groot van verschillende stijlen bij elkaar. Zet er een rode pioenroos in om het geheel af te maken.

EEN VLOERKLEED; GA JIJ VOOR MODERN, KLASSIEK OF WORDT HET EEN LANDELIJK VLOERKLEED?

Een goed vloerkleed, ook wel karpet genoemd, is de basis van de uitstraling van je woon- of slaapkamer en een absolute sfeermaker. Bij Hartog Wonen vind je vloerkleden in allerlei soorten, kleuren en stijlen.

Kijk bij het uitkiezen van een vloerkleed naar de ruimte en hetgeen je wilt creëren. Wil je de ruimte groter laten lijken, leg dan een groot kleed onder meerdere meubelen. Voor een meer intieme ruimte, kies je een kleiner kleed.

Niet alleen de woonkamer is een geschikte ruimte voor een vloerkleed. Leg een vloerkleed onder je bed en het voelt heerlijk zacht aan de voeten wanneer je uit bed stapt. Een vloerkleed in de kinderkamer geeft je kind een heerlijke plek om te spelen. Wanneer je een vloerkleed legt onder de eettafel, houdt er dan rekening mee dat het kleed minimaal 60 cm uit steekt, zodat je de eetkamerstoel nog makkelijk kan verschuiven zonder het kleed te verlaten.

VERLICHTING: VAN KLASSIEKE HANGLAMP TOT STOERE TAFELLAMP

De juiste verlichting zorgt voor een sfeervolle kamer. Lampen zijn dan ook een absolute toevoeging aan je interieur. Hartog Wonen heeft een uitgebreide collectie hanglampen, vloerlampen en tafellampen welke verkrijgbaar zijn in verschillende stijlen. De lampen hangen en staan door de hele winkel om je te inspireren en te laten zien in welke setting de lamp het beste tot zijn recht komt.

Merken

De collecties van de hippe accessoiremerken COCO Maison en By Boo zijn te vinden in onze winkels. Breng eens een bezoekje aan de winkels en laat je inspireren door al het moois wat er staat.