Eetbank

Eetbank

Een eetbank is leuk te combineren met eet- of armstoelen. Zet bijvoorbeeld aan de ene kant van de tafel een mooie eetbank van leder of stof en aan de andere kant eetkamerstoelen. Dit geeft een leuk contrast en zorgt voor een speelse sfeer aan de eetkamertafel.

1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 15
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

EETBANK

Eetkamerbanken zijn in steeds meer woningen te vinden. Het is populair om aan de ene kant van de eettafel te kiezen voor eetkamerstoelen en aan de andere zijde een eetbank. Zo krijgt je eethoek een speelse uitstraling en het is ook nog eens heel praktisch. Je creëert op deze manier meer zitruimte aan tafel. Afhankelijk van de grootte van de eetbank kunnen er soms wel drie of zelfs vier mensen op de bank zitten. Met name met kleine kinderen is een eetbank ideaal.

EETBANK MET RUGLEUNING

Wanneer je weinig ruimte hebt om je eetstoelen naar achter te schuiven om van tafel te gaan, is een eetbank een handige oplossing. Deze zet je gemakkelijk tegen de wand aan waardoor je veel ruimte bespaard. Eetbanken zijn met name geschikt voor grote, rechthoekige eettafels.

Eetkamerbanken zijn er in verschillende formaten, stijlen, kleuren en uitvoeringen. Zo kan je kiezen voor een eetbank met rugleuning of juist zonder. Houd je meer van een stoffen uitvoeringen of wil je liever lederen bekledingen. En welke kleur past het beste bij jouw interieur?

Neem een kijkje in ons assortiment eetbanken welke jou het meeste aanspreekt en laatje adviseren door onze verkoopadviseurs over alle mogelijkheden.