Salontafel

Salontafel

De salontafel is er allerlei verschillende vormen en maten. Kies voor een model met extra bergruimte of juist voor één met een slank profiel. En een aantal tafeltjes bij elkaar kan natuurlijk ook!

1-12 van 190
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 190
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SALONTAFEL

Ben je op zoek naar een salontafel, maar heb je nog geen idee welke het beste bij jouw woonkamer past? Wij beschikken over een uitgebreid assortiment, met de mooiste salontafels in verschillende materialen, kleuren en stijlen. Dit zorgt ervoor dat er altijd wel een tafel bij zit die past in jouw interieur. Wordt het de ronde salontafel van eikenhout of mangohout die je woonkamer een landelijke tint geeft of kies je toch voor een vierkante industriële salontafel waar metalen objecten meer naar voren komen.

MAAK JE WOONKAMER COMPLEET

Wat je uiteindelijk wilt, is dat jouw woonkamer een gezellige sfeervolle kamer wordt. Dit lukt vaak als meubels binnen je interieur bij elkaar passen en elkaar aanvullen. De nieuwe salontafel moet niet een losstaand meubelstuk worden, maar een geheel van jouw woonkamer. Neem eens een kijkje bij onze banken, dressoirs en kasten. Zo krijg je een idee van de verschillende zitmeubelen en woonprogramma’s en vind je uiteindelijk de meubels die jouw huis compleet maken.