Poefen & hockers

Poefen & hockers

Gebruik een poef als heerlijk voetenbankje, extra zitje of bijzettafel - de poef is multifunctioneel! Het leuke aan hockers is dat ze gecombineerd kunnen worden met een bank of stoel. Bekleed ze met de zelfde stof en maak ze bijpassend, of kies juist voor een speels contrast.

1-12 van 47
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 47
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

POEFS & HOCKERS

Het fijne aan een poef of hocker is dat ze voor meerdere doeleinden gebruikt kunnen worden. Je kunt ze tegen de bank of fauteuil aanzetten, waardoor je languit kan relaxen en kunt genieten van een spannende film of boek. Daarnaast kunnen ze ook als bijzettafel gebruikt worden, door een dienblad op de poef zetten. Zo heb je binnen no-time een extra tafeltje voor wanneer er visite langskomt!

Kies voor een hocker bij je bank

Op zoek naar een leuke hocker voor bij de bank of stoel? Dan ben je bij Hartog wonen op het goede adres. Wij bieden bij diverse banken bijpassende hockers aan. Een hocker is een praktisch meubelstuk vanwege zijn multifunctionele karakter. Na een lange dag werken is er niets lekkerders dan je voeten op een hocker te leggen, maar je kan deze ook gebruiken als extra zitplek. De hocker kan je bekleden met dezelfde materiaal als je bank of kies je juist bij een stoffen bank voor een leren hocker als speels contrast.

Sfeermaker

Naast de hocker voor bij de bank hebben we ook een zeer ruim aanbod in poefs die je kamer sfeer geven. Of je nu kiest voor een ronde poef of juist vierkante, een grote of kleine poef, kijk goed naar de ruimte waar je de poef wilt plaatsen.

Er zijn eindeloze mogelijkheden met een poef en hocker. Kom je er zelf niet uit en heb je persoonlijk advies nodig? Kom naar Hartog wonen in Sliedrecht of Utrecht en laat je inspireren!