Wanddecoratie

Wanddecoratie

Heb je het gevoel dat je huis wel wat decoratie aan de muren kan gebruiken? Dan ben je bij Hartog Wonen aan het goede adres. Hier vind je wanddecoratie in allerlei verschillende vormen, typen, afmetingen en kleuren. Van schilderij tot wandplank en van ornament tot wandkleed.

1-12 van 81
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 81
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

WANDDECORATIES MAKEN JE INTERIEUR COMPLEET

Het zijn meestal de accessoires die een huis een thuis gevoel geven. Heb je het gevoel dat je iets mist in huis en vind je die ene witte muur wel erg kaal? Kijk dan eens bij onze wanddecoratie. Denk hierbij aan een mooi kleurrijk schilderij, een fotolijstje met foto’s van de mooiste plekken die je hebt bezocht, een wandplank of een creatief wandbeeld. Deze objecten kunnen net het ‘wauw gevoel’ geven dat je miste in huis.

Gebruik je creativiteit

Gebruik je creativiteit en combineer er lekker op los met diverse kleuren en materialen. Wij bieden veel verschillende objecten, vormen, kleuren en materialen aan, dus het kan bijna niet anders dat jouw droomstuk er tussen zit. Onze wanddecoraties passen onder andere in de stijlen landelijk, klassiek, modern en industrieel.