3-zitsbank

3-zitsbank

Op zoek naar een bank met veel zitruimte, kijk dan eens bij onze driezitsbanken. Deze grote zitbanken zijn ideaal voor grote gezinnen of wanneer je uitgebreid wilt ontspannen na een dag hard werken.

1-12 van 28
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 28
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

DRIEZITSBANK

In een grote ruimte moet je zeker geen kleine bank plaatsen. Deze valt dan helemaal weg en dat is zonde. In zo’n ruimte kan een 3 zitsbank perfect gecombineerd worden met een 2 of 2,5 zitsbank.

Net als bij de 2 zitsbanken, 2,5 zitsbanken en hoekbanken zijn er ook 3 zitsbanken die uitgerust kunnen worden met relaxfuncties. Ook andere opties zoals opbergruimte, verstelbare rug- of armleuningen behoren tot de mogelijkheden.

3,5 ZITSBANK

Echt veel zitruimte nodig! Ga dan voor een 3,5 zitter of zelfs een 4-zitsbank. Laat deze uitvoeren in een prachtige microvezelstof die de bank een stoere look geeft! Microvezelstof is onderhoudsvriendelijk, heeft een lederuitstraling maar biedt wel het gemak en zachtheid van stof.

MODERN, STOER OF LANDELIJK?

Zoveel mensen, zoveel wensen. Voor welk design ga jij? Wordt het de moderne 3 zits bank of een strakke vormgegeven model? Of toch liever een landelijke 3 zitsbank, met een moderne twist? Of schittert er straks een stoere driezitsbank in jouw woonkamer?  

Door de grote hoeveelheid banken in onze showrooms, is er altijd wel één die voldoet aan al jouw wensen. Stel zelf je bank samen met de verschillende poten, armleuningen en zitcomfort. Of je nu gaat voor een stoffen 3 zits bank of een 3 zits bank in leder, ook hierin is zoveel mogelijk. Onze verkoopexperts staan voor je klaar om je te informeren over alle opties.

SALE

Is je budget niet zo groot, maar wil je toch een comfortabele 3 zits bank? Neem dan eens een kijkje bij de sale. Hier vind je showroommodellen voor zeer aantrekkelijke prijzen; zo tik je een 3 zits bank goedkoop op de kop.