Banken met relaxfunctie

Banken met relaxfunctie

Vergroot je zitcomfort met de verschillende functies die een relaxbank heeft. Bij een bank met relaxfunctie kan je jouw zitplaats zo aanpassen dat deze helemaal voldoet aan jouw persoonlijke voorkeur.

Geen producten gevonden voor deze selectie.

BANK MET RELAXFUNCTIE

Bij een bank met relaxfuncties kun je kiezen voor een zit- of ligstand die past bij het moment. Bij het lezen van een boek kan je kiezen voor een andere stand dan wanneer je ontspannen jouw favoriete tv-programma wilt kijken. Zet dan de voetensteun volledig omhoog en laat de rugleuning naar achteren zakken en het relaxen kan beginnen.

IN 8 STAPPEN EEN BANK MET RELAXSYSTEEM

Bij Hartog Wonen vind je een uitgebreide collectie relaxbanken, zoals bijvoorbeeld de Apple en de Rigas. Deze laatste bank heeft meer dan 1.001 mogelijkheden. In 8 stappen kan je deze bank volledig naar je eigen wensen vormgeven. Maak in de volgende stappen een keuze:

  1. Opstelling; 2 zitsbank, 3 zitsbank of hoekbank
  2. Zitdiepte
  3. Armleuning
  4. Zitcomfort
  5. Kleur stof of leer
  6. Poten
  7. Een vaste of een verstelbare rugleuning
  8. Extra’s als een hoofdsteun, elektrische relaxfunctie, bedfunctie en opbergruimte

BANK ELEKTRISCH VERSTELBAAR

De bediening van de relaxfuncties kan handmatig en elektrisch. De handmatige bediening gebeurt vaak met een trekkoord of hendel. Wil je het jezelf extra gemakkelijk maken, kies dan voor een bank waarbij de relaxfuncties elektrisch verstelbaar zijn. Dit gaat bij de meeste modellen met eenvoudige bedieningsknoppen of stijlvolle tiptoetsen. Het is zelfs mogelijk om het bedieningspaneel te voorzien van een USB-poort zodat je altijd je apparatuur kunt opladen. Zet de voetensteun automatisch omhoog en breng de rugleuning naar achteren en dan is het tijd om volledig te ontspannen.

WAAR KIES JE VOOR: EEN STOFFEN OF LEREN BANK MET RELAXFUNCTIE?

Sommigen weten het antwoord op deze vraag direct. De één houdt het warme en uitnodigende karakter van stof, de ander is juist gecharmeerd van de elegante uitstraling van leer. Geen voorkeur; beide materialen hebben voor- en nadelen. De levensstijl en persoonlijke woonvoorkeur zijn van belang bij het maken van de keuze. Een leren bank geeft je woonkamer een luxer karakter dan een stoffen variant. Daarentegen is er bij een stoffen bank vaak meer keuze in kleur en motiefjes.

Gemorst eten kan gemakkelijk weg geveegd worden op een leren bank. Op een stoffen bank zijn de vlekken vaak hardnekkiger. Maar het onderhoud is bij een leren bank intensiever doordat het leer een aantal keer per jaar behandeld moet worden. Ook ontstaan er sneller krassen op.

Zo zie je maar dat beide materiaalsoorten hun voors en tegens hebben. Gelukkig is er per bank genoeg keuze aan bekleding. Vraag onze verkoopadviseurs om de stalen die horen bij de bank en kies het materiaal en de kleur uit waar jij blij van wordt.