Opbergkast

Opbergkast

De bergkast van nu is niet meer alleen robuust en klassiek. Ze zijn er tegenwoordig in veel verschillende soorten en materialen. Fijn, want zo is er altijd wel een passende opbergkast voor jouw interieur. Wil je niet de hoogte in? Kijk dan eens naar ons aanbod highboards! Deze kasten hebben de looks van een moderne bergkast, alleen dan met een hoogte tot +- 150 cm.

1-12 van 102
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 102
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BERGKAST VOOR JOUW WOONKAMER

Als je denkt aan een bergkast, denk je vast aan een grote donker houten kast die in de garage staat, of de voorraadkast die onder de trap zit. In eerste instantie zal je niet denken aan een mooie in eikenhouten uitgevoerde kast die perfect in een industrieel interieur past. Vergeet het oude beeld dat je hebt van kasten en laat je inspireren door ons uitgebreide en moderne assortiment.

Houtsoorten die momenteel populair zijn en veel terugkomen in verschillende interieurstijlen zijn: eiken, eikenfineer, mangohout en tramwood. Deze materialen worden toegepast in woonprogramma’s dus het combineren van andere meubels in huis zal dan ook makkelijk zijn. Dit zorgt niet alleen voor sfeer, maar ook voor stijl!

Naast de materiaalkeuze is er ook nog volop keuze in de indeling van de kast. Kies je namelijk voor een open opbergkast, een mix van open vakken en lades, een kast met alleen deuren of een combinatie van alles? Je hebt dus voldoende keuze om te maken en wij willen jou daar graag bij helpen! Kom naar Hartog Wonen in Sliedrecht of Utrecht en laat je inspireren.

Kies eens voor een Highboard

Een highboard biedt net als een bergkast voldoende opbergruimte, maar is niet zo hoog als een opbergkast. De hoogte van ongeveer 140 à 150 cm geeft de mogelijkheid voor het plaatsen van leuke woonaccessoires. Daardoor ziet de kamer er opgeruimd en netjes uit en krijgt het een sfeervolle en gezellige uitstraling!