Blog

Slaaptips | 4 tips voor een ultiem rustige slaapkamer

Wie wil er nou niet optimaal genieten van zijn nachtrust? In deze blog vind je een aantal tips waardoor jouw slaapkamer ervoor kan zorgen dat deze jou de ultieme rust geeft en je hier optimaal van kan genieten. Want iedereen begint de dag beter na een goede nachtrust!

Lees meer

Slaaptips | Een boxspring of ledikant, welke kies jij?

Boxsprings en ledikanten zijn twee verschillende soorten bedden, die op veel manieren van elkaar verschillen. Naast dat de twee soorten bedden er anders uit zien, verschillen de bedden ook in ligcomfort en ondersteuning. Na het lezen van deze blog weet je precies wat de verschillen zijn tussen boxsprings en ledikanten, en ben je op de hoogte van de voordelen van beide soorten bedden. 

Lees meer

Woontips | 6 manieren om je interieur op te leuken

Woonaccessoires maken je huis af. Door je huis in te richten met mooie woonaccessoires geeft het net dat beetje extra. Ook kan je jouw persoonlijkheid laten zien met woonaccessoires. Het voordeel van woonaccessoires is dat er zo ontelbaar veel zijn dat er altijd iets leuks tussen zit wat past bij jou en je interieur. De zes meest voorkomende accessoires om je interieur mee op te leuken, worden hieronder toegelicht.

Lees meer

Woontips | Hoe vind je de perfecte stoel voor aan tafel?

We brengen steeds meer tijd door aan de eettafel. We zitten er al lang niet meer alleen aan voor het ontbijt, de lunch en het diner. Ook maken we huiswerk aan de eettafel, spelen we spelletjes, knutselen we er de mooiste dingen of zijn we aan het werk. Comfortabel zitten is dan wel van belang. Waar moet je allemaal op letten bij het kopen van nieuwe eetstoelen?

Lees meer

Woontips | Welke kast past het beste in jouw woonkamer?

Een opgeruimd huis zorgt voor ruimte en rust. Kasten zijn de ideale meubelstukken die hier een steentje aan bij kunnen dragen. Er zijn zoveel verschillende typen kasten, wat de zoektocht nou niet echt makkelijker maakt. Wat helpt het overzicht te bewaren is om een indeling te maken van je huis en jezelf in te beelden welke kasten het beste tot zijn recht komen in een ruimte.

Lees meer