Kaarsenhouders

Kaarsenhouders

Bij Hartog Wonen vind je een uitgebreid assortiment hippe en trendy kaarsenhouders; denk hierbij aan kandelaars, windlichten, theelichtjes en nog veel meer. Bekijk hier onze collectie.
1-12 van 143
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 143
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

KAARSENHOUDERS

Kaarsenhouders zijn kleine woonaccessoires die jouw interieur compleet kunnen maken. Je kunt ze bijvoorbeeld op een dressoir, salontafel, bijzettafel, eettafel of wandtafel zetten. Onder kaarsenhouders vallen kandelaren, windlichten en theelichten. Allen zijn bedoeld om een kaars in te zetten en deze te gebruiken als decoratie of om daadwerkelijk aan te steken.

Kaarsenhouders zijn echte sfeermakers binnen een interieur en stralen warmte en romantiek uit. Kaarsenhouders maken je interieur simpelweg gezelliger. Zeker in de avond of in de koude wintermaanden zijn kaarsenhouders echt een aanwinst voor je interieur.

Kaarsenhouders zijn er in allerlei verschillende formaten en kleuren. Hierdoor kun je helemaal zelf kiezen wat het beste bij jouw interieur past. Bij Hartog Wonen hebben we een ruime collectie kaarsenhouders die voor iedereen biedt waar hij of zij naar op zoek is.

KANDELAREN

Kandelaren zijn bedoeld om langwerpige dunne kaarsen in te zetten. Kandelaren zijn vaak wat groter dan de andere kaarsenhouders en kunnen echt een pronkstuk zijn binnen je woonaccessoires. Een mooie kandelaar kan je dressoir bijvoorbeeld net die extra touch geven. Veel kandelaren zijn ook verkrijgbaar in 2 verschillende formaten of verschillende kleuren waardoor je ze ook leuk met elkaar kunt combineren.

WINDLICHTEN

Windlichten zijn over het algemeen kleiner dan kandelaren. Winlichten lijken vaak op een vaasje of een potje. In een windlicht kun je een waxinelichtje branden of er gewoon ter decoratie in of op zetten. Windlichten zijn vaak groter dan theelichten en dus meer geschikt voor op een eettafel of salontafel.

THEELICHTEN

Theelichten zijn de kleinste kaarsenhouders en zijn vaak een kleinere variant van een windlicht. Theelichten zijn in de meeste gevallen kleine glaasjes van glas waar je een waxinelichtje in kunt branden. Deze theelichten staan leuk op een bijzettafel of op een dressoir.

Bij Hartog Wonen in Sliedrecht en Utrecht shop je de leukste kaarsenhouders in de winkel en de meeste zijn ook gemakkelijk online te bestellen!