Barstoelen

Barstoelen

Barstoelen zijn er in verschillende hoogtes en in diverse design. Ideaal om aan een hoge tafel te zitten of wanneer je een bar gecreëerd hebt in de keuken of woonkamer.

1-12 van 72
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 72
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BARSTOELEN

Ze zijn weer helemaal terug… de barstoelen. Zeker met de opkomst van open keukens en kookeilanden met daaraan een bar. Ook hoge tafels zie je steeds vaker. Nodig vrienden uit om een drankje te doen bij jou aan de bar als je staat te koken. Ook kun je gezellig ontbijten, lunchen of avond eten aan je eigen bartafel. Zo’n bar en bartafel stralen een bepaalde gezelligheid uit. Naast deze sfeer wil je ook een goed zitcomfort en dat creëer je door te kiezen voor een barstoel in plaats van een barkruk. Een barstoel heeft een aangename rugleuning, wat voor extra comfort zorgt.

MATERIALEN

Het materiaal van je barstoel bepaalt de uitstraling. Zo geeft een leren barstoel met metalen poten je interieur een industriële look. Een stoffen barstoel creëert juist een basic of landelijke sfeer in je keuken of eetruimte. We hebben volop keuze in soorten bekleding en kleuren, zodat je altijd hetgeen kan kiezen dat het beste past bij jouw woonstijl.

Leren barstoel

Een barstoel van leder heeft een luxe uitstraling. Leer is sterk en gaat een lange periode mee.

Stoffen barstoel

Past een stoffen barstoel beter bij je interieur, maar zorgt de verhoogde kans op vlekken voor twijfel. Kies dan voor onze All-in House service. Bij in gebruik name van de barstoel behandel je de barstoel met een hoogwaardige vlekkenbeschermer en de daarop volgende 5 of 7 jaar geniet je volop van jouw stoffen barstoelen.

JUISTE HOOGTE

Het is belangrijk om de hoogte van de barstoel goed af te stemmen met de hoogte van je bar of bartafel. Voor optimaal zitcomfort dient er voldoende ruimte tussen het tafelblad en het zitvlak te zitten. Met de juiste zithoogte kan je gemakkelijk je benen onder de tafel kwijt en kan je je armen op een comfortabele manier neerleggen op het tafel- of barblad. Om te voorkomen dat de hoogte niet goed is, kan je ook voor zekerheid gaan met een verstelbare barstoel, die voor iedereen op de ideale hoogte ingesteld kan worden.