Hoekbanken

Hoekbanken

Een hoekbank is een veelzijdig meubelstuk; het is niet alleen een echte eyecatcher, maar ook een praktisch meubelstuk. Met een hoekbank wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut.

1-12 van 122
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 122
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

GROTE HOEKBANK

Een hoekbank is een veelzijdig meubelstuk; het is niet alleen een echte eyecatcher, maar ook een praktisch meubelstuk. Met een hoekbank wordt de ruimte in de woonkamer optimaal benut. De ruimte die normaal ontstaat bij twee losse bankstellen wordt opgevuld waardoor er extra zitruimte wordt gecreëerd. Een grote hoekbank biedt zo voldoende zitplaatsen aan een groot gezelschap. Kies bij een kleine ruimte voor een compact model waar je ontspannen op kunt zitten.

VOOR WELKE STIJL GA JIJ?

Ons assortiment van hoekbanken is zo uitgebreid dat we voor elk interieur en smaak een passende hoekbank hebben. Van moderne hoekbanken tot de stijlvolle & klassieke modellen. Ook voor een landelijke en stoere woonkamer hebben we een ruim aanbod.

Landelijke hoekbank
De landelijke hoekbanken zijn bij onze vestiging in Sliedrecht erg populair. En dat kunnen wij ons dan ook goed voorstellen. Wie wil er na een dag hard werken niet neerploffen op zo’n luie grote hoekbank?

Stoere hoekbank
Wil je met jouw hoekbank écht een statement maken in jouw woonkamer? Dan kun je met een stoere bank echt het verschil maken. Laat met trots jouw stoere, robuuste woonstijl zien!

HOEKBANK ZELF SAMENSTELLEN

Zoveel mensen, zoveel wensen. Elk interieur is anders en elke smaak is anders. Of je nu kiest voor een hoekbank met een vaste zithoek of één met een chaise longue, het grootste gedeelte van onze hoekbanken kan volledig naar jouw wensen samengesteld worden. Hartog Wonen biedt je een uitgebreide keuze in kleur, stoffen & leersoorten en afmetingen. Bij een maatwerk hoekbank kan je zelfs het zitcomfort zelf bepalen.

MERKEN HOEKBANKEN

Bij Hartog Wonen vind je hoekbanken van veel verschillende merken, onder andere…

XOOON Hoekbank
De hoekbanken van Xooon staan bekend vanwege hun frisse, spannende en eigenwijze stijl, geïnspireerd op invloeden uit alle windstreken.

INHOUSE Hoekbank
De collectie hoekbanken van InHouse is breed opgezet, zodat er altijd wel een model is dat bij jouw woonwensen past. De eigenschappen die we bij alle hoekbanken terug zien, zijn eigenwijs en kwalitatief hoogwaardig.

Henders & Hazel Hoekbank
De hoekbanken van Henders & Hazel kenmerken zich door originaliteit en eigenzinnigheid. De banken hebben een stoere uitstraling gevormd door de inspiratie die verkregen is door andere culturen en het leven van alle dag.

Ervaar het comfort en gemak van onze hoekbanken en kom langs in één van onze showrooms in Sliedrecht of Utrecht om een keer proef te zitten.