Bedbodems

Bedbodems

Het is niet alleen het matras dat het ligcomfort beïnvloedt, ook bedbodems zijn heel belangrijk in het creëren van de beste nachtrust. Het is namelijk zo dat door de specifieke eigenschappen van een bedbodem, deze soms alleen met bepaalde matrassen gecombineerd kunnen worden.

6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
6 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

BEDBODEM

Een goede bedbodem draagt direct bij aan beter ligcomfort en dus betere nachtrust. Bij een goed slaapsysteem spelen zowel het matras als de bedbodem een belangrijke rol. Het is dus van belang dat deze op elkaar zijn afgestemd. Een matras moet gedragen worden door een bedbodem.

Het belang van een goed ventilerende bedbodem is groot omdat er anders snel kans is op schimmelvorming onder het matras. Daarnaast draagt de bedbodem bij aan het comfort en levensduur van het matras.

Kies een bodem die voldoende ondersteuning aan jouw lichaam biedt, maar denk ook het comfort dat je wilt. Ga je voor een vlakke lattenbodem of gaat jouw voorkeur uit naar een hand- of elektrisch verstelbare spiraalbodem of een schotelbodem is.  

SOORTEN BEDBODEMS

Een bedbodem is een verzamelnaam voor alle soorten bodems die onder een matras kunnen. Bedbodems zijn er in verschillende varianten en uitvoeringen. Elke bedbodem heeft zo zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo is uw matraskeuze ook van belang want niet elk matras kan op elke bedbodem. Een spiraalbodem, een oude vertrouwde klassieker, vraagt bijna altijd om een comfortabel traagschuimmatras, op een lattenbodem kunnen meerdere matrassoorten worden gebruikt en de schotelbodems zijn het best te gebruiken in combinatie met koud- of traagschuimmatrassen.

Onze slaapexperts in Sliedrecht staan voor je klaar om jouw vragen over bedbodems te beantwoorden. Ze vertellen je uitgebreid over de mogelijkheden en bijzonderheden van de verschillende bedbodems.