Auping Smart base 3M - Elektrisch verstelbaar met 3 motoren

SKU
022003840
Vanaf
€ 1.830,00

Optimaal comformt met deze spiraalbodem! Naast het elektrisch te bedienen rug- en voetendeel is ook het hoofd- en nekgedeelte elektrisch te bedienen.

Getoonde prijs is voor de afmeting 70 x 190 cm. Alle gangbare maten zijn verkrijgbaar.

Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorgen is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

De 3-motorige spiraalbodem is een spiraalbodem waarbij zowel het rugdeel, voetendeel en hoofd- nekgedeelte elektrisch te bedienen zijn door middel van een draadloze handset. Het ruime zitdeel van de spiraalbodem zorgt ervoor dat de matras zich goed kan vormen in verstelling en je comfortabel zit. 

De elektrische verstelbare spiraalbodems van Auping zijn 'Smart' en worden geleverd met Auping Connect. Zo doen ze veel meer dan alleen het bieden van goede ventilatie en ondersteuning. Auping Smart base biedt je de volgende functionaliteiten:

  • Nooit meer wakker liggen van je snurkende partner

Zodra de Auping Connect verneemt dat iemand snurkt, beweegt de spiraalbodem even of gaat het hoofdeinde van het bed iets omhoog. Hierdoor kan er weer vrij geademd worden en is het heerlijk stil in de slaapkamer.

  • Rustig wakker worden

In plaats van wakker wordden door een vervelend wekkerdeuntje, komt je hoofdeinde rustig omhoog op het moment dat jij het lichtste slaapt. Dat is nog eens prettig wakker worden.

  • Verbind met je favoriete apparaten in huis

Naast een lekker bed en matras, zijn de juiste slaapkamertemperatuur en de verlichting in je slaapkamer ook van belang voor een goede nachtrust. Je kunt Auping Connect nu met behulp van Athom Homey aansluiten op bijvoorbeeld je Sonos Speaker, je Philips Hue lamp of Nest thermostaat. 

  • Eenvoudige bediening

De Auping Smart base bedien je eenvoudig met je smartphone of tablet door middel van de Auping Connect app. Een aparte afstandsbediening is niet meer nodig, je bedient twee bedbodems gemakkelijk op één apparaat. En door de memory functie worden je favoriete instellingen onthouden. Zo hoef je je maar één keer goed in te stellen.

Verkrijgbaar in verschillende maten. Breedte variërend tussen 70cm en 140cm en lengte variërend tussen 190cm en 220cm.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
022003840
Merk
Auping