Wandmeubelen

Wandmeubelen

Een echte eyecatcher voor in de woonkamer is een compleet wandmeubel. Is dat veel van het goede of heb je daar de ruimte niet voor. Je kan je muur ook aankleden met één of meerdere te gekke wandplanken.

1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

WANDMEUBELEN

Wandmeubel industrieel

Heb je een industrieel interieur en ben je nog op zoek naar een mooi wandmeubel dat hier goed bij past? Dan ben je bij Hartog Wonen aan het juiste adres! Het aanbod van wandmeubelen bij Hartog Wonen bestaat uit een groot aantal wandmeubelen met een industriële uitstraling. Deze meubels zijn namelijk gemaakt van materialen zoals hout en metaal. Industriële wandmeubels als deze staan mooi bij een interieur waarin grijze, bruine, zwarte, koperen en groene kleuren terugkomen.

Wandmeubel tv

Wandmeubelen zijn er bij Hartog Wonen onder andere in de vorm van tv-dressoirs. Op zo’n wandmeubel kun je je tv mooi presenteren, en in het meubel kun je je tv-accessoires en andere spullen opbergen. Wandmeubelen voor je tv zijn dus niet alleen mooi, maar ook heel praktisch.

Wandmeubel zwart

Zwarte wandmeubelen zijn helemaal in. Je vind ze bij Hartog Wonen geheel in het zwart of met zwarte details, zoals een zwart stalen frame. Met een wandmeubel in een zwarte kleur geef je je interieur een strakke uitstraling. Het voordeel van een zwart wandmeubel is dat je het meubel makkelijk kunt combineren met allerlei gekleurde accessoires, om iets meer warmte toe te voegen aan de kamer.

Wandmeubel op maat

Bij Hartog Wonen vind je ook wandmeubels op maat. Bij deze meubels kun je zelf de grootte of samenstelling van het wandmeubel bepalen. Een groot aantal van de wandmeubels kan uitgebreid worden met diverse onderdelen. Het is maar net welk wandmeubel bij jouw interieur en smaak past.

Wandmeubel hout

Je kunt een houten wandmeubel met veel verschillende meubels en accessoires combineren. Hartog Wonen biedt een grote collectie houten wandmeubelen aan in combinatie met de kleur zwart. Deze stijl is terug te zien in verschillende wandkasten, wandtafels, lowboards, wandrekken en wandplanken.