2,5-zitsbank

2,5-zitsbank

Een 2,5 zitsbank is de bank om lekker op te liggen of om royaal op te zitten met meerdere mensen. De variatie aan modellen is groot. Van bruine bank in microleder tot een grijze 2,5-zitsbank in stof, bij ons kan je alle kanten op.

1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 13
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

2,5 ZITSBANK

Onze 2,5-zitsbanken zijn er in allerlei soorten en maten. Zo staan er in onze showroom moderne bankstellen, stoere 2,5 zitters, landelijke modellen, basic banken en ook 2,5 zitsbanken met een industriële of chique uitstraling.

KLEUR

Kleur is een essentieel onderdeel van je interieur. Kies je voor een rustig interieur of ga je juist voor een kleurrijke, vrolijke boel? De kleurmogelijkheden bij Hartog Wonen zijn eindeloos. Van een 2,5 zitsbank grijs tot een knalgeel bankstel en van een witte tot een fel rode 2,5 zitter. Het is allemaal mogelijk!

Niet alleen de kleur is naar jouw smaak aan te passen. Ook de opstelling is variabel. Elke bank is verkrijgbaar in verschillende opstellingen; van een 2 zitsbank, 2,5 zitsbank, 3 zitsbank, 3,5 zitsbank tot een hoekbank. En ga je dan voor stof of leer? Door zoveel opties en mogelijkheden zie je soms door het bomen het bos niet meer.

TIPS BIJ HET KOPEN VAN EEN BANK

Bij het kopen van de juiste bank komt dan ook echt wel wat kijken. Naast de functionele kant die een bank heeft, is de bank vaak ook wel dé blikvanger in de woonkamer. Enkele tips zijn:

  • Probeer door de opstelling in de showroom heen te kijken. Elke bank is in diverse opstellingen en maten verkrijgbaar.
  • In de showroom lijkt een bank vaak kleiner dan in je woonkamer. Bekijk de ruimte waar de bank komt te staan goed en bepaal vooraf welke afmeting er past.
  • Met kleine kinderen is een leren bank ideaal. Deze kan gemakkelijk schoon gemaakt worden. Wil je toch graag een stoffen bank. Denk dan aan een wat donkere kleur, zodat vlekken minder snel zichtbaar zijn.
  • Bepaal ook van tevoren wat je allemaal wilt met de bank. Natuurlijk moet je er comfortabel op kunnen zitten. Maar er is meer… Wil je extra comfort? Denk dan eens aan een bank met relaxfuncties. Wil je kunnen loungen, dan sluit een grote hoekbank beter aan op jouw wensen.

HULP NODIG?

Kom met al je vragen naar de winkel! Onze vriendelijke en behulpzame verkoopadviseurs staan in zowel Sliedrecht als Utrecht vol enthousiasme voor je klaar om je te voorzien van het juiste advies en al je vragen te beantwoorden.