Stoelen

Stoelen

Ons assortiment stoelen bestaat uit: eetstoelen, armstoelen, barstoelen en eetbanken. Natuurlijk van hoge kwaliteit en in veel verschillende kleuren en materialen. Het onderstel is bij de meeste stoelen ook naar persoonlijke wensen samen te stellen. Zo kan je de ideale eetkamerstoel of armstoel kiezen die jouw eetgedeelte compleet maakt!

1-12 van 631
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 631
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EETSTOELEN

De eettafel neemt in steeds meer huishoudens een belangrijke rol in. De eetkamertafel wordt al lang niet meer alleen gebruikt om samen met het gezin aan te dineren. Hartog Wonen heeft eetkamerstoelen in allerlei soorten, maten en vormen; stof of leer, staal of hout, slanke elegante pootjes of handige wieltjes, met of zonder armsteun. Genoeg keuze dus! En dan hebben we het nog niet eens gehad over de diversiteit aan kleuren die we bieden. Creëer rust met natuurlijke kleuren. Of maak juist een statement met kleurrijke eetstoelen, zoals de Gabia eetstoel. Geef jouw eethoek een eigen look.

EETKAMERSTOEL MET ARMLEUNING

Als je dol bent op uren lang tafelen met vrienden of familie, dan zijn eetstoelen met armleuningen ons advies. Kijk eens bij de robuuste armstoel Cadira. In deze serie is naast de armstoel ook een eetbank mogelijk. Genoeg keuze dus!

Nog een voordeel van armstoelen… Deze kunnen ook gemakkelijk bijgeschoven worden bij de zithoek tijdens een verjaardag. Zo bied je met gemak iedereen een heerlijke zitplek.

WELKE STOEL PAST BIJ JOU?

Industrieel

Als je houdt van industriële eetkamerstoelen met hun strakke vormen, robuuste & ruwe materialen en stoere kleuren, dan horen de Daan stoelen echt aan jouw eetkamertafel te staan.

Landelijk

Ga je liever voor een landelijke sfeer, denk dan eens aan de armstoelen Brisa. De romantische vormgeving van deze stoel passen heel goed binnen deze woonsfeer.

Stoer

Het frisse design van eetkamerstoel Daline kan met recht stoer genoemd worden. Het ruitvormig stiksel op de rug van de stoel is helemaal van deze tijd.

LEDEREN STOELEN

Zowel stof als leer hebben allebei hun eigen voordelen. Een eetkamerstoel van stof straalt warmte uit en is uitnodigend om in te gaan zitten. Eetkamerstoelen van leer zijn gemakkelijk schoon te maken, dus zijn voor gezinnen met jonge kinderen een uitkomst. Een ander voordeel van leer is dat een lederen stoel ook kan zorgen voor een stoere uitstraling, zoals de armstoel Imperia.

Onze tip: bij het aankopen van nieuwe eetstoelen is het belangrijk dat je goed nadenkt over het formaat van de eetstoel. Zorg dat er altijd voldoende ruimte tussen de stoelen is zodat er altijd genoeg beweegruimte is. Ook de hoogte van de stoel is van belang. De eetstoel moet natuurlijk wel onder de tafel geschoven kunnen worden. Ga je eetkamerstoelen kopen? Neem dan dus altijd de afmetingen van de eetkamertafel mee!