Eettafel

Eettafel

Door zijn veelzijdigheid is de eettafel echt onmisbaar in huis. Er wordt niet alleen meer gegeten aan deze tafel, maar je kunt er ook goed aan werken, knutselen of een spelletje spelen.

1-12 van 173
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 173
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EETKAMERTAFELS

Een eettafel is een onmisbaar meubelstuk in huis. De eetkamertafel is niet meer een meubel waar alleen aan gegeten wordt, de tafel zorgt voor gezelligheid en sfeer in de kamer. Wij beschikken over een ruime collectie, wat betekent dat we voor elke eetkamer wel een geschikte tafel hebben. Rond, ovaal, vierkant of rechthoekig, wij hebben het in ons assortiment en natuurlijk van de hoogste kwaliteit!

RECHTHOEKIGE EETTAFEL

We beginnen met de populairste onder te tafels, namelijk de rechthoekige eettafel. We vinden het logisch dat dit nog steeds een van de meest gewilde vormen is. Als je denkt aan een eettafel dan schiet een rechthoekige vorm ook gelijk in het hoofd. Het is echter niet alleen de vorm die de tafel zo populair maakt, maar ook de multifunctionaliteit. Hij kan gebruikt worden voor een gezellig etentje waarbij veel personen kunnen aanschuiven, maar ook als studietafel of als tafel om spelletjes aan te spelen. Daarnaast is de eettafel in veel verschillende afmetingen te verkrijgen, waardoor er altijd wel een geschikte maat tussen zit die precies goed tot zijn recht komt in jouw huis. Als je op zoek bent naar een tafel die veelzijdig in te zetten is, kan je het beste voor een rechthoekige eettafel gaan.

RONDE EETTAFEL

Heb je een kleine eetkamer, maar wil je wel graag gezellig met heel het gezin eten? Kies dan voor een ronde eettafel. Je kan rondom de tafel zitten, wat niet alleen gezellig is, maar ook praktisch voor wanneer er gasten aanschuiven. Ook in de ronde eettafels kan je bij ons veel kanten op. In ons assortiment hebben we ronde tafels van 130 cm en 150 cm in diverse stijlen. Je hebt onder andere de keuze uit een industriële ronde tafel met metalen poten of een robuuste tafel van eikenhout.

OVALE EETTAFEL

De tafel die steeds populairder aan het worden is. Dit komt omdat de tafel iets minder strak en formeel is dan een rechthoekige tafel. De afgestompte hoeken zorgen ervoor dat er net als bij een ronde tafel veel mensen aan kunnen zitten. Ovale tafels worden uitgevoerd in veel verschillende soorten, maten en materialen.

UITSCHUIFTAFEL

De uitschuiftafel is ideaal voor zowel kleine als grote gezelschappen. De tafel is elk gewenst moment langer te maken door het makkelijke uitschuifsysteem. De tafels zijn zodanig goed afgewerkt, dat het lijkt alsof het een normale rechthoekige eettafel is. Ook de uitschuiftafels zijn in verschillende maten en materialen te verkrijgen zoals: eikenhout, mangohout en kikarhout.

Kijk welke tafel iets voor jouw interieur is en vraag om advies als je er zelf niet uit komt! Plan hier een afspraak met één van onze interieurstylisten.