Eetstoel

Eetstoel

Hartog Wonen heeft eetkamerstoelen in allerlei soorten, maten en vormen; stof of leer, staal of hout, slanke elegante pootjes of handige wieltjes, met of zonder armsteun. Genoeg keuze dus!

1-12 van 294
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 294
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EETKAMERSTOEL KOPEN?

Eetkamerstoelen zijn veel meer dan alleen de stoel aan de eettafel. Het is een losstaand meubelstuk dat een kamer compleet kan maken. Kies voor eetstoelen in verschillende kleuren voor een speels effect in je interieur. Of ga voor heerlijk comfortabele armstoelen die je gemakkelijk bij je bank kan trekken voor extra zitruimte.

BEN JE OP ZOEK NAAR NIEUWE EETSTOELEN?

Wij beschikken over een groot assortiment eetstoelen in verschillende vormen, maten, materialen en kleuren. Voordat je een stoel gaat kopen moet je eerst weten wat voor stoel het beste bij jouw interieur en tafel past. Je kunt jezelf de volgende vragen stellen die ervoor zorgen dat je in de goede richting zoekt;

  • Wil ik een eetstoel met of zonder armleuning?
  • Wil ik een open of dichte rugleuning voor mijn eetkamerstoel?
  • Welke kleur stoel past het beste in mijn interieur?
  • In welk materiaal wil ik mijn eetstoel bekleden?
  • Wat voor onderstel vind ik het mooiste?
  • Wat voor kleur onderstel vind ik het mooiste?

Als je deze vragen één voor één langsloopt, vind je bijna altijd de geschikte stoel die het beste bij jou past!

MAAK JE EETKAMER COMPLEET

Ben je niet tevreden over je eetkamer en denk je erover na om deze te restylen? Bekijk onze tafels en kasten. Veel meubels komen uit woonprogramma's en zijn daarom makkelijk te combineren. Kom je er niet uit en heb je advies nodig? Maak dan een afspraak! Eén van onze professionals helpt je graag!