Utrecht

Voor wonen
Kaap de Goede Hooplaan 20
3526 AR - Utrecht
T:030 - 288 84 95
E: utrecht@hartogwonen.nl

 

Openingstijden

maandag: 10.00 - 18.00
dinsdag: 10.00 - 18.00
woensdag: 10.00 - 18.00
donderdag: 10.00 - 21.00
vrijdag: 10.00 - 18.00
zaterdag: 10.00 - 17.30
zondag: 11.00 - 17.00

Bij Hartog Wonen kun je altijd rekenen op...
  • veel merken en de nieuwste trends op het gebied van wonen & slapen
  • een deskundig verkoopteam dat je voorziet van interieur- en slaapadvies
  • persoonlijke maatwerkmogelijkheden op veel meubelen uit onze collecties
  • CBW-erkend kopen, dus zekerheid bij je aankoop
  • de laagste prijsgarantie

Welkom bij Hartog Wonen in Utrecht!

 

Hartog Wonen is in Utrecht al jarenlang een bekende speler op het gebied van meubelen. In onze ruime winkel gelegen op de Woonboulevard in Utrecht bieden we een afwisselend en actueel aanbod in eigentijdse meubelen en trendy accessoires voor de woonkamer. De winkel is ruim opgezet. Naast alle prachtige meubelen hebben we ook een ware eyecatcher in het midden van de winkel; onze grote vijver met prachtige koikarpers.

 

Onze brede collectie meubelen zorgt ervoor dat zowel liefhebbers van een modern en strak interieur als voor zij die hun interieur liever van een stoer en industrieel wooncomfort voorzien, kunnen slagen.

 

In onze Wonen collectie met merken als INHOUSE, XOOON en Henders & Hazel bieden wij een grote diversiteit aan (hoek)banken, fauteuils, stoelen, tafels en kasten. Voor de zitmeubelen hebben wij een groot aanbod aan soorten bekleding als stof, leder en microleder in verschillende kleuren. Laat als op elkaar aansluiten of kies voor een speels effect met meerdere bij elkaar matchende kleuren.

 

Hartog Wonen biedt deskundig interieuradvies, uitstekende service met het comfort van de CBW-garantie en vakkundige bezorging en montage. De kennis die wij door de jaren heen verworven hebben zetten we elke keer weer om, om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

 

In onze collectie is er dus voor elke stijl, smaak en budget altijd iets te vinden! Onze deskundige verkoopteam staat dan ook voor je klaar om je te voorzien van een passend en eerlijk advies dat volledig aansluit bij jouw wensen. En neem vooral de tijd om alles goed te bekijken, je parkeert immers gratis bij ons voor de deur.