Armstoelen

Armstoelen

Wanneer je op zoek bent naar wat meer comfort of ondersteuning aan de eettafel, dan is de armstoel de stoel die je zoekt!

1-12 van 219
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 219
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

EETKAMERSTOEL MET LEUNINGEN

Als je houdt van comfortabel tafelen, kies dan voor armstoelen. Een armstoel heeft het voordeel dat je jouw armen kan laten rusten op de leuningen waardoor je in een ontspannen houding zit. Als je dan de stoel hebt gevonden waar je heerlijk in zit, kan je gaan kijken naar de ruime keuze in bekleding. Onze armstoelen zijn zowel in een stoffen als in een lederen bekleding verkrijgbaar.

ARMSTOELEN IN ALLE WOONSTIJLEN

Armstoelen hebben we in verschillende stijlen en modellen, zodat er altijd wel één is die past bij jouw woonstijl. Zo hebben we de keuze uit…

  • Stoere & Industriële armstoelen
  • Armstoelen met een moderne uitstraling
  • Landelijk armstoelen
  • Stijlvolle & Klassieke armstoelen
  • Basic armstoelen

Vind je het prettig om je armstoel gemakkelijk te kunnen verplaatsen, dan zijn stoelen met wieltjes de ideale keuze voor jou.

ARMSTOEL KOPEN

Bij het kopen van armstoelen zijn er een aantal praktische punten om op te letten. Het is prettig wanneer de zithoogte van de stoel goed past bij de hoogte van de eettafel. Armstoelen zijn vaak wat breder. Het is belangrijk om er op te letten dat de stoelen tussen de tafelpoten passen. En ook dient er rekening gehouden te worden dat leuningen van de armstoelen passen onder het tafelblad.

Onze verkoopadviseurs staan voor je klaar om je te informeren en te begeleiden bij de aankoop van je armstoelen.