Hoekbanken met relaxfunctie

Hoekbanken met relaxfunctie

De hoekbank is al een bank waar je ontspannen op kunt zitten. Wil je de bank van nog meer comfort voorzien, dan kan je de bank te uitbreiden met relaxfuncties.

1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 14
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

HOEKBANK MET RELAXFUNCTIE

Een hoekbank met relaxfuncities is voorzien van verstelbare rugleuning en een uitklapbare voetensteun. Maar dat is nog niet alles... Bovenop de verstelbare rugleuning vind je vaak ook nog een verstelbare hoofdsteun. Op deze manier wordt je hoofd optimaal ondersteund in een liggende positie.

STOFFEN OF LEREN HOEKBANK MET RELAXFUNCTIE

Onze collectie hoekbanken met relaxfunctie is verkrijgbaar met een stoffen- en lederen bekleding. Bovendien is de bekleding leverbaar in tal van kleuren, zodat er altijd een hoekbank met relaxfunctie te vinden is, die past in de stijl van jouw zitruimte.

ELEKTRISCH VERSTELBARE BANK

De zit- en ligfuncties bij een hoekbank zijn meestal afzonderlijk van elkaar te bedienen, je kan kiezen tussen een handmatige of elektrische bediening. Bij een hoekbank met een elektrische bediening kan je zelfs kiezen voor een bediening met behulp van een accu. Op deze manier heb je geen last van kabels in de woonkamer wanneer je de hoekbank vrijstaand wilt plaatsen.

Binnen onze collectie vind je ook hoekbanken met een moderne uitstraling die een echte smaakmaker voor je interieur zijn. Door middel van een drukknopbediening of tiptoetsbediening kunnen de relaxfuncties in deze hoekbank bediend worden.

Wil je een bank die van alle gemakken voorzien is? Laat je verrassen door ons aanbod van hoekbanken die je van alle gemakken kunt voorzien. Naast het relaxsysteem hebben diverse hoekbanken ook nog verstelbare hoofdsteunen.  

Zin in zo’n hoekbank met elektrische relaxfunctie?

De mogelijkheden van de hoekbanken met relaxfunctie zijn eindeloos. Kom langs in onze winkels in Sliedrecht en Utrecht om zelf te ondervinden hoe je kunt ontspannen op onze hoekbanken met relaxfunctie. Onze experts staan voor je klaar om je te adviseren zodat jij die hoekbank krijgt die volledig past bij jouw wensen.

EXPRESS DELIVERY

Eindelijk heb je jouw droombank gevonden en is de bank besteld. En dan begint het wachten… Bij het bestellen van een bank weet je dat er gemiddeld een levertijd aan gekoppeld zit van ongeveer 8 tot 10 weken. Hoe zou je het vinden als je jouw nieuwe bank al binnen een week in huis kan hebben? Vanaf nu zijn er een aantal modellen van het merk INHOUSE, ook een aantal met relaxfunctie, die verkrijgbaar zijn met Express Delivery. Dit houdt in dat deze favoriete modellen voor jou op voorraad staan! Nadat de order verwerkt is, neemt het transportbedrijf direct contact met je op om een leveringsdatum met jou af te stemmen. Zo kan je binnen zeer afzienbare tijd genieten van jouw nieuwe bank!

Bekijk hier de Express Delivery modellen. De banken worden geleverd in de opstelling zoals deze in de showrooms staan. Indien je toch liever een andere opstelling, kleur of bekleding wenst, wordt je bestelling met een reguliere levertijd aangeboden.