Slaapkamer

Slaapkamer

In onze SLAPEN collectie bieden we alles voor een goede nachtrust. Naast boxsprings, ledikanten en matrassen vind je hier ook nog een ruime keuze aan linnenkasten en bedtextiel.

1-12 van 107
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 107
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

INRICHTEN SLAAPKAMER

Je slaapkamer is misschien wel de belangrijkste plek van je huis. Je komt hier namelijk tot rust na je drukke dag en laad jezelf of voor een nieuwe mooie dag. Het is daarom erg belangrijk dat je je slaapkamer rustgevend en persoonlijk inricht.

Je bed en dan vooral je matras is één van de belangrijkste onderdelen van je kamer, je ligt hier namelijk de gehele nacht op. Om van goede nachtrust te genieten is het daarom erg belangrijk dat je het juiste matras kiest.

TIPS VOOR HET UITKIEZEN VAN HET JUISTE MATRAS

1. Bepaal de juiste afmeting en dikte van het matras. Je matras moet goed in het bedframe vallen zodat je optimaal kunt genieten van het matras.

2. Bepaal het soort matras. Er zijn verschillende soorten matrassen die allemaal verschillende eigenschappen hebben. Iedereen heeft een ander soort ondersteuning nodig gedurende de nacht. Laat je adviseren door onze verkoopadviseurs, zij helpen je graag met het uitkiezen van het juiste matras.

3. Stem het matras af op je bedbodem. Om het optimale comfort uit je matras te halen is het belangrijk dat je rekening houdt met het soort bedbodem. Vraag jezelf dan ook af of het misschien slim is om naast een nieuwe matras ook een nieuwe bedbodem te kopen, zodat je optimaal kunt genieten van je nieuwe matras.

4. Kom proefliggen in onze winkel in Sliedrecht. Zo voel je gelijk welke matras en bedbodem het beste bij je passen. Onze verkoopmedewerkers adviseren je graag onder het genot van een kopje koffie.

 

Wil je zeker weten dat één van onze slaapexperts tijd heeft om je te informeren en adviseren over welke matras het beste bij je past of welk hoofdkussen jouw slaapcomfort verhoogd? Maak dan een afspraak voor gratis slaapadvies.