Steel & Stockings

Steel & Stockings

Steel & Stockings staat voor stoer en robuust met een vrouwelijke touch. De puurheid van de gebruikte materialen maakt dat de collectie past binnen elk interieur.

4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
4 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

HARTOG SLAPEN: STEEL & STOCKINGS

Het merk Steel & Stockings

Houd je van een stoer, maar toch vrouwelijk slaapkamerinterieur? Dan is het merk Steel & Stockings het perfecte merk voor jou! De collectie van dit merk heeft enerzijds een stoere en robuuste uitstraling, en heeft anderzijds een vrouwelijke touch. De combinatie van deze twee stijlen en de puurheid van de gebruikte materialen, zorgt ervoor dat de producten van Steel & Stockings makkelijk en goed te combineren zijn. Steel & Stockings heeft naast bijzondere bedden, allerlei accessoires die jouw slaapkamer compleet maken. Hartog Wonen biedt zowel de bedden als accessoires van Steel & Stockings aan.

Steel & Stockings bedden

De bedden van het merk Steel & Stockings zijn te omschrijven als puur, harmonieus en karaktervol. Echter hebben de bedden van dit merk niet allemaal dezelfde uitstraling. Steel & Stockings bedden kunnen een stoere en robuuste of rustieke en vrouwelijke look hebben. Hetgeen dat de bedden gemeen hebben, is dat ze allemaal van pure materialen gemaakt zijn. Ook deze materialen zijn heel uiteenlopend, wat de collectie van Steel & Stockings zo afwisselend maakt.

Voor de bedden van het Steel & Stockings wordt onder andere robuust en stoer eiken gebruikt. De karakteristieke uitstraling van het hout wordt behouden in deze bedden doordat natuurlijke eigenschappen, zoals noesten en scheuren, in het hout intact blijven. De eenvoud die het merk wil uitstralen, komt ook terug in de Steel & Stockings bedden. Het blank eiken materiaal dat gebruikt wordt voor sommige bedden, heeft namelijk een uitstraling die heel naturel is. Echter biedt het merk ook een exclusieve selectie kleur-waxen aan, waardoor een bed met kleur ook mogelijk is. Steel & Stockings combineert het houten materiaal met blauwstaal, voor een eenvoudige maar stoere look.

Steel & Stockings woonaccessoires

Voor de accessoires van Steel & Stockings worden onder andere het materiaal leder gebruikt. Ook deze accessoires hebben een puur karakter door de zichtbare kenmerken van leder die het leer uniek maken. Denk hierbij aan zichtbare brandmerken, lichte beschadigingen en kleine verkleuringen in het leer. Bij Hartog Wonen vind je de unieke accessoires, waaronder unieke nachtkastjes, van dit stoere merk.