Assortiment

Voor een goede nachtrust moet alles in de slaapkamer kloppen. Het moet de juiste combinatie zijn van bed, matras, sfeer en functionaliteit. 

1-12 van 101
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 101
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

ALLES VOOR DE SLAAPKAMER;

VAN VOLLEDIGE TEMPUR BOXSPRING TOT AUPING MATRAS TOT PRAKTISCHE LINNENKAST

Een goede nachtrust is belangrijk om overdag goed te kunnen functioneren en om je fysiek en mentaal lekker te voelen. Een goed bed met een matras en hoofdkussens dat helemaal aansluit bij jouw slaapwensen is hierbij dan ook onmisbaar.

We draaien in onze slaap gemiddeld 30 keer per nacht. Daarnaast verliezen we elke nacht ook aardig wat vocht. Voor een optimaal slaapcomfort is het dan ook van groot belang dat jouw bed jouw lichaam goed ondersteunt en ook optimaal ventileert. Naast de aansluiting op jouw slaapwensen is het design van het bed ook van belang. In een slaapkamer met de sfeer die bij jou past, voel je je op je gemak en dat heeft weer een positieve invloed op een goede nachtrust.

COMPLETE SLAAPAFDELING HARTOG WONEN

Alle elementen voor jouw ideale slaapkamer zijn te vinden op de slaapafdeling van Hartog Wonen; je vindt er een uitgebreid assortiment van topmerken om jouw slaapkamer compleet in te richten. Met een Auping bed begin je de dag uitgerust en energiek. Auping biedt slaapcomfort op het hoogste niveau. Door hun jarenlange ervaring biedt Tempur jou een geweldige nacht. Fris en fijn wakker worden, doe je in de bedden van Bedding Concepts.

Naast de bedden, boxsprings, bedbodems en matrassen, vind je op de slaapafdeling een ruim aanbod aan slaapkamermeubelen zoals kledingkasten, nachtkastjes en kommodes. De kleding- en linnenkasten zijn er in verschillende varianten. In een kleine ruimte is een slaapkamerkast met een schuifdeur ideaal. Is de ruimte wat groter dan kan een draaideurkast ook goed.

Welke stijl je ook zoekt, voor een inrichting in een moderne, landelijke of juist stoere en industriële stijl kan je bij Hartog Wonen terecht.

SLAAPADVIES

Hoe je het lekkerste slaapt is voor iedereen persoonlijk. Zo houdt de één van een stevig matras terwijl de ander comfortabeler ligt op een soepel matras. Op de slaapafdeling in onze winkel in Sliedrecht hebben we een grote diversiteit aan matrassen van verschillende merken. Kom naar de winkel, vertel aan onze slaapexperts jouw wensen en zij voorzien jou van een vakkundig en persoonlijke advies. Daarna kan je het matras uitproberen en zo ervaar je welke variant het beste bij jou past.