Hartog Slaapcollectie

Hartog Slaapcollectie

De slaapkamermeubelen uit de Hartog Slaapcollectie staan voor comfort. Kom langs in onze showroom in Sliedrecht en bekijk het aanbod.

1-12 van 24
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina
1-12 van 24
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Pagina

HARTOG SLAAPCOLLECTIE

Hartog Slaapcollectie

Naast het grote assortiment aan slaapkamer meubelen en accessoires van verschillende merken, zijn er bij Hartog Wonen allerlei slaapkamer meubelen beschikbaar onder het eigen merk; de Hartog Slaapcollectie.

Ledikanten

Heb je een stoere kamer en ben je op zoek naar een nieuw ledikant? Bekijk dan eens de houten ledikanten uit de Hartog Slaapcollectie. Elk ledikant is verkrijgbaar in verschillende maten, en biedt vaak diverse opties om het gebruik gemakkelijker te maken. Denk hierbij aan bijpassende verlichting aan het hoofdbord.

Kledingkasten & zweefdeurkasten

De Hartog Slaapcollectie bestaat ook uit verschillende kledingkasten en zweefdeurkasten. De Horizont kledingkasten voor in de slaapkamer zijn erg praktisch door de grote hoeveelheid opbergruimte die deze kasten hebben. Ook de opties van deze draaideurkasten zijn legio. De inrichting van de kast kan je helemaal afstemmen op jouw persoonlijke wensen. Kijk je graag tv vanuit bed, denk er dan eens aan om je tv op te hangen in de speciaal daarvoor ontworpen ruimte in de Horinzont kledingkast.

Spreekt een zweefdeurkast je meer aan. De grootte, de kleuren, de indeling en het aantal deuren van kastenserie Sinfornie kun je volledig aanpassen op jouw stijl en behoefte. De Horizont en Sinfonie kasten kunnen uitgevoerd worden in diverse maten en kleuren. Heb je een schuine muur waar je kast moet komen te staan, geen probleem. Ook daarvoor kunnen we maatwerk leveren met deze kastenseries. Onze slaapexperts laten je graag alle opties zien.

Nachtkasten & ladekasten

Zoek je een opzichzelfstaande of bijpassende nacht- of ladekast? De slaapcollectie van Hartog Wonen heeft het allemaal. In de collectie vind je verschillende nachtkastjes en commodes / ladekasten. Aan de hand van de hoeveel spullen die wilt opruimen, kan je de grootte of het aantal laden bepalen. De nachtkastjes en commodes zijn verkrijgbaar in een ruim aantal kleuren.