boxspring Newark

SKU
429504002
Vanaf
€ 2.995,00
Dit product is te zien in de showroom van
  • Hartog Wonen in Sliedrecht
Boxspring Newark bestaat standaard uit hoofdbord Newark, twee vlakke boxsprings met twee matrassen medium/firm uitgevoerd in stofgroep A in een kleur naar keuze. Inclusief topper BC HR Koudschuim en een standaard potenset naar keuze. Formaat 140x200 cm.
  • Gratis zelf ophalen
    tooltip Naast thuisbezorging is het ook mogelijk om je bestelling zelf kosteloos af te halen bij de winkel / het magazijn. Beschik je niet over een auto waar de meubels inpassen, huur dan onze bestelbus tegen een geringe vergoeding.
Productinformatie

Boxspring Newark

De schitterende boxspring Newark beschikt niet alleen  over een luxueze uitstraling maar ook over een optimale ondersteuning en geweldig slaapcomfort.

Maatwerk

Ben je weg van deze boxspring, maar is het formaat of de stof niet helemaal wat je zoekt? Geen probleem! Op onze slaapafdeling kan je de boxspring helemaal samen stellen naar je eigen wens. Naast een vlakke boxspring is het ook mogelijk om de boxspring in een elektrische variant te bestellen. Vraag onze slaapexperts in Sliedrecht naar alle mogelijkheden van deze boxspring.

Toon Meer
Toon Minder
Specificaties
Art.nr.
429504002
Kleur
Grijs
Merk
HW slaapcollectie
Lengte/Diepte
ca. 200 / 210 / 220 cm
Breedte
ca. 140 / 160 / 180 / 200 cm
Materiaal
Stof