Interieuradvies

Interieuradvies bij Hartog Wonen

 

Wil je echt eens iets anders in de woon- of slaapkamer maar kom je er zelf niet uit, wij helpen je graag!


Welke woonstijl vind jij mooi? Welke bank past bij jou? Wordt het een los bankstel of past er toch een hoekbank in je woonkamer? Welke meubelen kunnen goed gecombineerd worden?

Heb je moeite jouw ruimte juist in te delen, of wil je eens kijken wat er anders zou kunnen? Onze adviseurs hebben een antwoord op al deze vragen en geven je graag een interieuradvies op maat*. Neem bij jouw bezoek aan onze winkel de plattegrond en afmetingen van jouw woning mee. Met behulp van goed advies, ondersteuning en een getekende plattegrond helpen wij jou zeker naar het gewenste eindresultaat!

Of het nu gaat om één meubelstuk of een compleet ingerichte woon- of slaapkamer, onze interieurexperts staan voor je klaar.


Wil je er zeker van zijn dat één van onze woon- of slaapkamerexperts tijd voor je heeft om je te voorzien van een interieuradvies op maat, maak dan vooraf een afspraak. Wil je geadviseerd worden in onze winkel in Sliedrecht, bel dan 0184-41 25 62. Voor een interieuradvies in onze winkel in Utrecht, kan je contact op nemen via 030-288 84 95.


Het is ook mogelijk om online een afspraak te plannen. Klik op de onderstaande button en kies zelf jouw dag en tijd. 

*Vraag naar de voorwaarden in de winkel