Interieuradvies

Interieuradvies bij Hartog Wonen

WIJ STAAN VOOR JE KLAAR!

Nu de winkels niet open zijn, staan we toch voor je klaar om jouw woonvragen te beantwoorden of je te voorzien van een persoonlijk interieuradvies.

Wil je zien welke bekleding mogelijk is op de bank van je dromen? Ben je op zoek naar een specifiek meubelstuk? Heb je vragen over de verschillende opstellingen van een bepaalde bank? Kies dan voor een adviesgesprek met één van onze interieuradviseurs.

 

Op dit moment bieden we hierin twee mogelijkheden:

- interieuradvies via telefoon of videobellen

- interieuradvies bij je thuis

 

INTERIEURADVIES VIA VIDEOBELLEN

Gemakkelijk vanuit huis onze meubels zien! Wil je weten hoe die te gekke kast die je online hebt gezien, er in het echt uit ziet? Wil je jouw droomeettafel van dichtbij kunnen zien? Ga online samen met één van onze interieuradviseurs door de winkel en bekijk diverse meubelen. Ze laten uitgebreid alle mogelijkheden en opties zien.

 

INTERIEURADVIES BIJ JE THUIS

Wij komen naar je toe! Heb je online een leuke eetstoel gezien en wil jij weten hoe deze zit en kijken of hij bij jouw eettafel past? Of heb je een leuke bank gezien en wil je weten welke bekleding er allemaal mogelijk is? Onze interieuradviseurs komen bij je thuis en laten je diverse mogelijkheden, bekleding & kleurstalen en waar mogelijk zelfs de meubelen zien. 

 

MAAK EEN AFSPRAAK

Kies hieronder een datum en tijdstip dat jou uit komt. Eén van onze interieuradviseurs zal zo spoedig mogelijk contact met je opnemen om alles door te nemen. Op de gewenste datum en tijd zal er een persoonlijk gesprek plaatsvinden om alle wensen en mogelijkheden te bespreken.