All in House Service

Je staat op het punt een nieuw zitmeubel aan te schaffen. Bij aanschaf van een nieuw zitmeubel kun je bij ons voor een geringe meerprijs een aanvullende full service afsluiten. Dit is de All in House Service. Hiermee hoef je je de komende 5 of 7 jaar geen zorgen meer te maken over service en garantie en staat de komende 5 of 7 jaar niets meer in de weg en kan je volop genieten van jouw zitmeubel.

Met de All in House Service breid je de garantie uit. Tal van problemen die normaliter niet onder de normaal geldende fabrieksgaranties vallen, vallen wel onder deze service.

Wat kun je van deze unieke service verwachten?

  • 5 / 7 jaar full service en garantie op je nieuwe zitmeubel
  • 5 / 7 jaar service op de meeste vlekken, beschadigingen en calamiteiten
  • 5 / 7 jaar professionele hulp bij klachten op de constructie van het meubel
  • 5 / 7 jaar professionele hulp bij calamiteiten/ongelukken, zoals losse veren, overmatig inzakken van kussens, losgeraakte stiknaden, knopen of verbindingen, opspannen bij overmatig rimpelen of plooien van bekledingsstof etc.

Extra voordelen bij stoffen zitmeubelen

  • Je meubelstof (textiel) wordt optimaal beschermd met een professioneel impregneermiddel. Hierdoor is het makkelijker om vlekken te verwijderen en de stof langer vlekvrij, dus mooier te houden.
  • 5 of 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen etc. . Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd!

Extra voordelen bij lederen zitmeubelen

  • Voor 5 / 7 jaar ontvang je voldoende beschermings- en verzorgingsmiddelen voor je leer.
  • Optimale verzorging/bescherming van het leder. Dit om vlekken nog gemakkelijker te verwijderen en het leder langer mooi en schoon te houden.
  • 5 / 7 jaar vlekgarantie op alle vlekken veroorzaakt door etenswaren of drinkwaren, af- en uitscheiding van mens en zoogdier zoals hoofdvet, handvet en nadelige invloeden van medicijn gebruik, kleding afgifte (spijkerbroekenblauw) en vlekken veroorzaakt door cosmetica, balpen strepen etc. Niet te verwijderen vlekken worden professioneel voor je gereinigd.*
  • Professionele hulp bij calamiteiten, zoals het kaal worden van stiknaden of het afpellen van de finishlaag van het leer (craquelé).

 

* Voor geoliede, gewaxte of geschuurde (nubuck) ledersoorten is deze vlekkenservice uitgesloten.

Hoe kom je in aanmerking voor deze service?

Je kunt uitsluitend bij aanschaf van een nieuw meubel de All in House Service voor een geringe meerprijs van € 40,- per zitplaats bij 5 jaar en € 60,- per zitplaats bij 7 jaar aanschaffen. Indien je hiervoor kiest, ontvang je bij jouw bestelling naast een informatiebrochure ook een persoonlijk garantie certificaat. Het certificaat is voorzien van een uniek garantienummer. Mocht je in de looptijd van 5 of 7 jaar aanspraak willen maken op deze garantie, kijk dan op jouw All in House Service certificaat voor de procedure voor de melding en verdere afhandeling van jouw serviceverzoek.