Henders & Hazel

Henders & Hazel

Henders & Hazel staat voor het creëren van een huiselijke en gezellige sfeer, waar mensen zich thuis voelen. De meubelen geven een ziel aan je huis, waardoor je interieur jouw verhaal vertelt. En dat tegen een betaalbare prijs.

1-12 van 264
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
1-12 van 264
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Henders & Hazel

Henders & Hazel heeft verschillende woonstijlen en ontzettend veel woonprogramma’s. De meubels van Henders & Hazel zijn onder te verdelen in vier woonstijlen: modern, industrieel, landelijk en natuurlijk. Hierdoor zit er altijd wel een stijl tussen die bij jouw past!

 

Banken en stoelen Henders & Hazel

Deze diverse woonstijlen zie je ook terug in de zitmeubelen van Henders & Hazel. Naast de verschillen in stijl, biedt Henders & Hazel ook een ruime keuze in de bekleding. De meeste fauteuils, eetstoelen, armstoelen en (hoek)banken van Henders & Hazel zijn verkrijgbaar in stof, leder of microleder. Elk type bekleding is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Een goed comfort van je zitmeubel is belangrijk. Ben je op zoek naar net wat meer comfort, bekijk dan eens de banken en fauteuils met een relaxfunctie.  

 

Tafels en kasten Henders & Hazel

Naast de verscheidene woonstijlen die de woonprogramma’s van Henders & Hazel bieden, wordt er ook een verscheidenheid aan materialen gebruikt. Zo heb je eettafels, salontafel, bartafels en bijzettafels in onder andere eiken, kikarhout, tramwoodfineer of zelf keramiek. Ga je voor een groot formaat of is de ruimte wat meer beperkt. Ook hierin biedt Henders & Hazel veel opties. Zo kan je bij de tafels vaak ook nog kan bepalen welk formaat tafel het beste bij jouw interieur past. De keuze is zo uitgebreid!

 

Of je nu op zoek bent naar een dressoir, een buffetkast, een TV-meubel of juist opbergruimte nodig hebt en daardoor een bergkast zoekt, in het ruime aanbod woonprogramma’s van Henders & Hazel is er altijd wel een meubel te vinden dat bij jouw smaak past.

 

Lees hier meer over het merk op onze merkenpagina van Henders & Hazel.

 

Nieuwsgierig geworden naar de meubelen? Kom dan snel langs in een van onze winkels op de woonboulevard in Sliedrecht of Utrecht en bekijk de collectie van Henders & Hazel in onze showrooms op de speciale afdeling.