Spiegels

Spiegels

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand... Vind hier de mooiste spiegels van het land.

12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. wandspiegel Harry - set van 2
  Aanbiedingsprijs € 79,20 Normale prijs € 99,00
  wandspiegel Harry - set van 2
  Merk:
  COCO maison
  Dit product is:
  online te bestellen en beperkt beschikbaar in de winkel
 2. spiegel Metal Grey
  Aanbiedingsprijs € 19,50 Normale prijs € 27,95
  spiegel Metal Grey
  Merk:
  IN.House
  Dit product is:
  online te bestellen en beperkt beschikbaar in de winkel
12 producten
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

SPIEGELS

Spiegels zijn onmisbare producten in huis en zijn in veel ruimtes te plaatsen. Meestal heeft elke ruimte in huis wel een spiegel. Ook in de woonkamer komen spiegels in veel huishoudens voor. Populaire plekken zijn boven de openhaard of boven het dressoir. De rede dat mensen dit doen is omdat een spiegel de kamer optisch groter laat lijken. Zo krijg je het gevoel alsof de kamer doorloopt in de spiegel.

Hartog Wonen heeft een groot assortiment aan spiegels, je hebt dus veel keuzemogelijkheden! Ga je voor een kleine ronde spiegel, een langwerpige spiegel met omlijsting, of een kleine spiegel in een metalen houder? Naast de functionele spiegels hebben we ook spiegels in bijzondere vormen of teksten die als eyecatcher of statement kunnen dienen. Door ons brede assortiment heb je de mogelijkheid om de spiegel te kiezen die past in je woonstijl.

Van landelijk, modern tot industrieel, er is altijd wel een spiegel die past in jouw interieur. Kom je hier zelf niet uit een heb je advies nodig? Kom naar Hartog Wonen in Slierecht of Utrecht en doe inspiratie op in onze showrooms!